-Τρία εκατομμύρια ευρώ δαπανήθηκαν στο δημοτικό στάδιο Καβάλας «Ανθή Καραγιάννη» στις δύο φορές που έγιναν βελτιωτικές παρεμβάσεις. Το 2004, στους Ολυμπιακούς αγώνες, δαπανήθηκαν 2 εκατομμύρια ευρώ, στο πλαίσιο του προγράμματος «Ελλάδα 2004». Και το καλοκαίρι του 2009, με αφορμή την άνοδο της ομάδας ποδοσφαίρου του Α.Ο.Κ. στην Super League, έγινε αντικατάσταση του χλοοτάπητα, τοποθέτηση καθισμάτων στις κερκίδες, ανακαίνιση των αποδυτηρίων, με κόστος 1 εκατομμύριο ευρώ. Σε καμία από τις δύο παραπάνω περιπτώσεις, δεν αξιοποιήθηκαν οι χρηματοδοτήσεις, από τις διοικήσεις του Δήμου Καβάλας, για να ανακαινιστούν τα δημοσιογραφικά θεωρεία, να αντικατασταθούν οι λαμπτήρες των προβολέων με καινούργιους εξοικονόμησης ηλεκτρικής ενέργειας και να κατασκευαστεί ένα στέγαστρο σε μία κερκίδα τουλάχιστον.

-Ούτε ο Στάθης Εριφυλλίδης, ούτε ο Λουντοβίκ, εκμεταλλεύτηκαν την ευκαιρία, για να κάνουν κάτι παραπάνω από τις απαραίτητες εργασίες. Που να σκεφτούνε μελλοντικά; Ελάχιστοι πολιτικοί έχουν το χάρισμα να «βλέπουν μπροστά». Το 2004, το «Καυτανζόγλειο» στάδιο στην Θεσσαλονίκη ανακαινίστηκε ριζικά, έγινε πραγματικό στολίδι, με 47 εκατομμύρια ευρώ! Για το στάδιο «Ανθή Καραγιάννη» δαπανήθηκαν 2 εκατομμύρια ευρώ. Η διαφορά είναι τεράστια! Με 10 εκατομμύρια ευρώ, αν τα ζητούσε τότε ο Στάθης Εριφυλλίδης (και θα τα έπαιρνε, αφού το χρήμα έρρεε άφθονο!), θα κατασκευαζόταν το στέγαστρο. Και το 2009, με αφορμή την άνοδο του Α.Ο.Κ. στην Super League, ο Λουντοβίκ θα ζητούσε άλλο ένα εκατομμύριο ευρώ, για να αλλάξει τους λαμπτήρες στους προβολείς!

-Σήμερα, η διοίκηση του Δήμου Καβάλας αναζητεί 800.000 ευρώ, για να αλλάξει τους λαμπτήρες και για να συντηρήσει τους πυλώνες του σταδίου! Είναι δυνατό, καρντάσια, να χρειάζονται οκτακόσια χιλιάρικα για την αλλαγή των λαμπτήρων; Κι αν δεν ασκούνταν πίεση από τους διοικούντες τον Α.Ο.Κ., ο Θίοντορ δεν θα ασχολούνταν με τους λαμπτήρες των προβολέων του σταδίου «Ανθή Καραγιάννη». Δεν τον ενδιαφέρει ούτε ο Α.Ο.Κ., ούτε το στάδιο.

-Το 2009 δαπανήθηκε 1 εκατομμύριο ευρώ, για να αποκτήσει το στάδιο «Ανθή Καραγιάννη» την άδεια φιλοξενίας αγώνων της Super League. Από τότε έως σήμερα, πόσα χρήματα δαπανήθηκαν για εργασίες στο δημοτικό στάδιο;

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ