-Ο Θίοντορ ισχυρίζεται ότι, ο Δήμος Καβάλας δαπάνησε 35.000 ευρώ στην ακτή Καλαμίτσα, για να «σουλουπώσει» τα αποδυτήρια, προκειμένου να τα χρησιμοποιήσουν οι λουόμενοι. «Αλλιώς, θα πήγαινε η ΕΤ.Α.Δ. να τα κλείσει, λόγω επικινδυνότητας. Θέλαμε να τα κλείσει;», σχολίασε.

-Εάν ενδιαφέρεται η ΕΤ.Α.Δ. για την ασφάλεια των λουόμενων, Θίοντορ καρντάσι, όφειλε να κάνει τις εργασίες για την άρση της επικινδυνότητας και όχι να κλείσει τα αποδυτήρια. Το 2023, προέβλεψε το ποσό των 74.400 ευρώ για την πρόσληψη ναυαγοσώστη, για την ασφάλεια των λουόμενων. Δεν έχει να δαπανήσει 35.000 ευρώ, για να φτιάξει τα αποδυτήρια στην ακτή; Είμαστε σοβαροί;

-Εφόσον τα αποδυτήρια έχουν επικινδυνότητα, ο Δήμος Καβάλας έπρεπε να ενημερώσει την ΕΤ.Α.Δ., για να προβεί στις απαραίτητες εργασίες. Κι αν δεν υπήρχε ανταπόκριση, ο Δήμος είναι αρμόδιος να «σφραγίσει» τα επικίνδυνα κτίσματα, για να προστατέψει τους πολίτες. Κι αν η ΕΤ.Α.Δ. συνεχίσει να «σφυρίζει αδιάφορα», Θίοντορ καρντάσι, πρέπει να δώσεις εντολή στις αρμόδιες Υπηρεσίες του Δήμου Καβάλας να κατεδαφίσουν τα επικίνδυνα κτίσματα! Και όχι, να δώσεις εντολή να γίνουν μερικά μερεμέτια.

-Από το 2015, που έληξε η συμφωνία μεταξύ ελληνικού Δημοσίου και Δήμου Καβάλας για την παραχώρηση της ακτής, η ΕΤ.Α.Δ. δαπάνησε ένα ευρώ για την ανακαίνιση των κτηριακών εγκαταστάσεων στην Καλαμίτσα; Θα συνεχιστεί κι άλλα χρόνια αυτός ο εμπαιγμός του Δήμου και των Καβαλιωτών, από τα golden boys της ΕΤ.Α.Δ.;

-Τις 35.000 ευρώ, για τα μερεμέτια στα αποδυτήρια της Καλαμίτσας, θα μπορούσε ο Δήμος Καβάλας να τα διαθέσει για έναν-δύο ακόμα ναυαγοσώστες στις δημοτικές παραλίες, ή για την προμήθεια ενός ακόμα μηχανήματος για τα άτομα με αναπηρίες που θέλουν να κολυμπήσουν στις ακτές του Δήμου.

-Για οποιοδήποτε ατύχημα, ή δυστύχημα (το απεύχομαι) στην Καλαμίτσα, θα είναι υπόλογα τα golden boys της ΕΤ.Α.Δ. Να σταματήσει η «καραμέλα» ότι, ο Δήμος Καβάλας παρεμβαίνει στην Καλαμίτσα, για χάρη των Καβαλιωτών και των επισκεπτών. Αφού η ΕΤ.Α.Δ. θέλει να «παίζει» την ιδιοκτήτρια της ακτής, θα υποστεί και τις συνέπειες για την αδιαφορία της να φροντίζει τις εγκαταστάσεις και της απουσίας ναυαγοσώστη. Ο πολίτης που θα πάθει το ατύχημα, να προσφύγει στην Δικαιοσύνη εναντίον της ΕΤ.Α.Δ. Έτσι απλά!

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. καντε μια καταγγελια στην περιφερεια οτι οι κατασκευες δεν εχουν οικοδομικη αδεια και τα κτισματα ειναι παρανομα και αυθαιρετα. επιπλεον παραβιαζουν η παραβιαζαν την στιγμη κατασκευης τους το 1970 τον νομο περι αιγιαλου και παραλιας του 1940 οταν ο αιγιαλιος κια παραλια εφθαναν μεχρι τον δρομο. δειτε παλιες φωτογραφιες οταν ηταν η καλαμιτσα γνωστη ως δραμινά. παρεπιπτοντως μια απο τα ιδια για μπατη και τοσκα.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ