-«Μεγάλη επιτυχία σημείωσε η εθελοντική δράση καθαρισμού της παραλίας της Καλαμίτσας, με την συμμετοχή μαθητών και μελών των πολιτιστικών και αθλητικών συλλόγων της περιοχής. Ο Δήμος Καβάλας αισθάνεται την ανάγκη να συγχαρεί τους μικρούς μαθητές, τους γονείς τους και τους εκπροσώπους των συλλόγων, διότι συνέβαλαν στην αισθητική αναβάθμιση μιας από τις πιο πολυσύχναστες παραλίες της πόλης μας. Με την εθελοντική δράση τους απέδειξαν ότι ενδιαφέρονται εμπράκτως για την προστασία του περιβάλλοντος, δίνοντας το καλύτερο παράδειγμα ανιδιοτελούς προσφοράς προς την τοπική κοινωνία και στους επισκέπτες της Καβάλας», αναφέρει ανακοίνωση του Δήμου Καβάλας.

-Περιμένω, καρντάσια, ο Θίοντορ να πάρει τηλέφωνο τον πρόεδρο, ή τον διευθύνοντα σύμβουλο της Εταιρείας Ακινήτων του Δημοσίου (ΕΤ.Α.Δ.) και να του ζητήσει, να κάνει μία ευχαριστήρια ανακοίνωση και η εταιρεία. Γιατί, τα golden boys της ΕΤ.Α.Δ., δεν πρόκειται να ευχαριστήσουν τόσους εθελοντές Καβαλιώτες, που αφιέρωσαν το πρωινό της Τετάρτης 7 Ιουνίου 2023, για να καθαρίσουν την ακτή που θεωρούν ιδιοκτησία της ΕΤ.Α.Δ.

-Αναρωτιέμαι πως θα αντιδρούσαν τα golden boys, αν ο Δήμος Καβάλας απασχολούσε προσωπικό και χρησιμοποιούσε δικά του μηχανήματα για να ευπρεπίσουν την ακτή και μετά, έστελνε τον «λογαριασμό» στην ΕΤ.Α.Δ., να πληρώσει τα έξοδα που έκανε ο Δήμος. Αντί να κάνει αυτό, η δημοτική Αρχή έβαλε τους εθελοντές, μαθητές και ενήλικες, να καθαρίσουν την ακτή και απάλλαξε την ΕΤ.Α.Δ. από την υποχρέωση να φροντίσει την «ιδιοκτησία» της!

-Γιατί να ξοδευτεί η ΕΤ.Α.Δ., όταν υπάρχουν οι εθελοντές που καθαρίζουν τα ακίνητα που διαχειρίζεται για λογαριασμό του ελληνικού δημοσίου; Σειρά έχουν, τώρα, το παλιό δικαστικό μέγαρο και η παλιά Μεραρχία!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ