«Υπήρξε ένταση κάποια στιγμή, αλλά νομίζω ότι η συνεδρίαση κύλησε ομαλά μετά τη διακοπή που έγινε, λόγω προσωπικών αντεγκλήσεων. Αλήθεια είναι, ότι ανησύχησα λίγο, διότι ανέβηκαν οι τόνοι, αλλά νομίζω ότι η διακοπή (της συνεδρίασης) επέδρασε ευεργετικά και αμέσως μετά τα πνεύματα ηρέμησαν, δόθηκαν εξηγήσεις και η συνεδρίαση κύλησε ομαλά». Τα παραπάνω δήλωσε το καρντάσι ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Δήμου Καβάλας, Γιώργος Γραμμένος, την επόμενη ημέρα του θερμού επεισοδίου στην τελευταία συνεδρίαση μεταξύ των δημοτικών συμβούλων: Βαγγέλη Παππά, Μανώλη Κελαϊδάκη, Φίλιππου Τσανακτσή και του προέδρου του Αγροτικού Συλλόγου, Θέμη Καλπακίδη.

Νομίζω πρόεδρε, ότι δεν ήταν η διακοπή της συνεδρίασης που επέδρασε ευεργετικά στην εκτόνωση του επεισοδίου. Αλλά η διάθεση των πρωταγωνιστών. Κατά την άποψη μου, ήταν ένα ελεγχόμενο επεισόδιο κι όταν αυτοί που το προκάλεσαν, θεώρησαν ότι πέτυχαν τον στόχο τους, σταμάτησαν την αντιπαράθεση.

Να είσαι σίγουρος, ότι αν ήθελαν να συνεχίσουν και να φτάσουν στη χειροδικία, θα το έκαναν! Αυτή την εντύπωση έχω. Από κει πέρα, κάνεις λάθος να υποβαθμίζεις τέτοια επεισόδια, ως «προσωπικές αντεγκλήσεις», γιατί θα τα βρεις μπροστά σου. Όσο θα πλησιάζει η ημέρα των δημοτικών εκλογών, θα κλιμακώνεται η ένταση στις συνεδριάσεις του δημοτικού συμβουλίου.

«Κάποιοι παίξανε πολιτικές καριέρες στις πλάτες αυτού του αγώνα», δήλωσε ο δημοτικός σύμβουλος, Μανώλης Κελαϊδάκης, για το ζήτημα της όδευσης του αγωγού T.A.P. από τα τενάγη Φιλίππων. Εγώ θα προσθέσω, καρντάσι Μανώλη, ότι: «Κάποιοι επιχειρούν να «χτίσουν» πολιτική καριέρα με τον αγώνα αυτό» (κατά της όδευσης του αγωγού από τα τενάγη).

Εσένα, προφανώς, δεν σε ενδιαφέρει η πολιτική, αφού είσαι συνδικαλιστής και δεν θα στεναχωρηθείς αν δεν εκλεγείς, πάλι, δημοτικός σύμβουλος. Έως ότου λήξει η θητεία σου, όμως, οφείλεις να λειτουργείς ως δημοτικός σύμβουλος.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ