Ο Βασίλης Παπαδόπουλος σκόραρε άλλη μια φορά (έφτασε στα 23 τέρματα) και έδωσε στην ομάδα ποδοσφαίρου του Αθλητικού Ομίλου «Καβάλα» τρεις ακόμα βαθμούς στο πρωτάθλημα της Γ΄ εθνικής κατηγορίας. Ο επιθετικός ποδοσφαιριστής του Α.Ο.Κ. πέτυχε το μοναδικό τέρμα στο εκτός έδρας παιχνίδι με την ομάδα της Βέροιας, που διεξήχθη το Σάββατο 13 Απριλίου 2024. Το τέρμα επιτεύχθηκε στο πρώτο 20λεπτο του αγώνα, χάρη στην επιμονή του Νίκου Σαμπανίδη, ο οποίος διεκδίκησε την μπάλα λίγο έξω από την μεγάλη περιοχή και ανάγκασε αμυνόμενο παίκτη και τον τερματοφύλακα της Βέροιας, να χάσουν τον έλεγχο της φάσης. Η μπάλα «στρώθηκε» στον Β. Παπαδόπουλο, που «καραδοκούσε» και με πλασέ την έστειλε στην ανυπεράσπιστη εστία. Ο Α.Ο.Κ. είχε κι άλλες τελικές προσπάθειες, ωστόσο δεν τις αξιοποίησε για να σκοράρει κι άλλο τέρμα.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα της 31ης αγωνιστικής ημέρας είναι τα εξής: Βέροια-Καβάλα 0-1, Θερμαϊκός-Νέστος Χρυσούπολης 1-1, Μέγας Αλέξανδρος Αγίας Μαρίνας-Νίκη Ευκαρπίας 1-2, Χανιώτης-Απόλλων Παραλιμνίου 1-2, Ορέστης Ορεστιάδας-Άρης Πετεινού 0-2, Π.Α.Ο.Κ. Κρηστώνης-Αετός Βαρβάρας 2-0, Αναγέννηση Επανομής-Πανθρακικός 0-1, Άρης Αβάτου-Δόξα Δράμας 3-2.

Η βαθμολογία του 1ου ομίλου είναι η ακόλουθη: Καβάλα 88 βαθμοί, Νέστος Χρυσούπολης 74, Πανθρακικός 67, Χανιώτης 53, Άρης Αβάτου 51, Ορέστης Ορεστιάδας 50, Π.Α.Ο.Κ. Κρηστώνης 50, Θερμαϊκός 48, Απόλλων Παραλιμνίου 48, Ποσειδών Νέας Μηχανιώνας 46, Νίκη Ευκαρπίας 43, Δόξα Δράμας 35, Βέροια 29, Άρης Πετεινού 23, Αετός Βαρβάρας 22, Αναγέννηση Επανομής 19, Μέγας Αλέξανδρος Αγίας Μαρίνας 14.

Την 32η αγωνιστική ημέρα (Σάββατο 20 Απριλίου 2024) θα παίξουν: Βέροια-Μέγας Αλέξανδρος Αγίας Μαρίνας, Νίκη Ευκαρπίας-Χανιώτης, Καβάλα-Θερμαϊκός, Απόλλων Παραλιμνίου-Ορέστης Ορεστιάδας, Νέστος Χρυσούπολης-Άρης Αβάτου, Άρης Πετεινού-Π.Α.Ο.Κ. Κρηστώνης, Αετός Βαρβάρας-Πανθρακικός, Ποσειδών Νέας Μηχανιώνας-Αναγέννηση Επανομής.

Η ομάδα Κ16 του Α.Ο.Κ. αναδείχτηκε πρωταθλήτρια!

Ο Α.Ο.Κ. δεν έχει μόνο παρόν. Στην μεγάλη επιτυχία της κατάκτησης του πρωταθλήματος στον 1ο όμιλο της Γ΄ εθνικής κατηγορίας και της ανόδου στην Super League 2, προστέθηκε η νίκη της ομάδας κάτω των 16 ετών (Κ16) στον τελικό αγώνα του αντίστοιχου ηλικιακού πρωταθλήματος της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων (Ε.Π.Σ.) Καβάλας. Ο τελικός αγώνας διεξήχθη την Κυριακή 14 Απριλίου 2024 στο «Ενωσιακό» γήπεδο και «φιναλίστ» ήταν η ομάδα του Ορφέα Ελευθερούπολης. Ευχόμαστε από την ομάδα αυτή, να αναδειχτούν οι ποδοσφαιριστές που θα αγωνιστούν με τον Α.Ο.Κ. στο πρωτάθλημα της Super League!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ