Ο Βύρων Καβάλας και η Δόξα Θεολόγου, είναι τα δύο σωματεία που προκρίθηκαν στην ημιτελική φάση της διοργάνωσης του κυπέλλου της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων (Ε.Π.Σ.) Καβάλας, μετά τα παιχνίδια της προημιτελικής φάσης που πραγματοποιήθηκαν την Τετάρτη 23 Φεβρουαρίου 2022. Ο Βύρων Καβάλας νίκησε 3-0 τον Ορφέα Ελευθερούπολης, εκτός έδρας, σκοράροντας τρία τέρματα στο τελευταίο δεκάλεπτο του αγώνα, ενώ η Δόξα Θεολόγου απέκλεισε τον Άρη Πηγών με σκορ 5-4 στην διαδικασία των πέναλτι.

Την Τετάρτη 23 Φεβρουαρίου 2022, επίσης, αγωνίστηκαν οι μικτές ομάδες παίδων (Κ15) και νέων (Κ17) της Ε.Π.Σ. Καβάλας στο γήπεδο του Οφρυνίου, με φιλοξενούμενες τις αντίστοιχες ομάδες της Ε.Π.Σ. Δράμας. Η ομάδα παίδων νίκησε 1-0, με τέρμα που σημείωσε ο Σιαματάς, ενώ η ομάδα νέων επικράτησε με σκορ 3-1. Τα τέρματα σημείωσαν οι: Παπαδόπουλος, Κοσμίδης (2). Σημειωτέον ότι, η ομάδα της Ε.Π.Σ. Καβάλας κέρδισε τρία πέναλτι, τα οποία απέκρουσαν οι τερματοφύλακες της Ε.Π.Σ. Δράμας! Αναλυτικά τα αποτελέσματα της 4ης αγωνιστικής ημέρας του πρωταθλήματος είναι τα ακόλουθα:

Πρωτάθλημα παίδων (Κ15)

Ε.Π.Σ. Καβάλας-Ε.Π.Σ. Δράμας 1-0, Ε.Π.Σ. Σερρών-Ε.Π.Σ. Χαλκιδικής 3-0, Ε.Π.Σ. Μακεδονίας-Ε.Π.Σ. Θράκης 10-0, Ε.Π.Σ. Ξάνθης-Ε.Π.Σ. Έβρου 1-2.

Η βαθμολογία του ομίλου είναι η εξής: Ε.Π.Σ. Μακεδονίας 9, Ε.Π.Σ. Ξάνθης 9, Ε.Π.Σ. Καβάλας 7, Ε.Π.Σ. Σερρών 6, Ε.Π.Σ. Έβρου 6, Ε.Π.Σ. Δράμας 3, Ε.Π.Σ. Χαλκιδικής 1, Ε.Π.Σ. Θράκης 0.

Πρωτάθλημα νέων (Κ17)

Ε.Π.Σ. Καβάλας-Ε.Π.Σ. Δράμας 3-1, Ε.Π.Σ. Σερρών-Ε.Π.Σ. Χαλκιδικής 2-2, Ε.Π.Σ. Μακεδονίας-Ε.Π.Σ. Θράκης 2-0, Ε.Π.Σ. Ξάνθης-Ε.Π.Σ. Έβρου 0-1.

Η βαθμολογία του ομίλου είναι η ακόλουθη: Ε.Π.Σ. Καβάλας 8, Ε.Π.Σ. Σέρρες 8, Ε.Π.Σ. Μακεδονίας 7, Ε.Π.Σ. Ξάνθης 4, Ε.Π.Σ. Δράμας 3, Ε.Π.Σ. Θράκης 3, Ε.Π.Σ. Έβρου 3, Ε.Π.Σ. Χαλκιδικής 2.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ