Ο «Βύρων» απέκλεισε τον Α.Ο.Κ. στο κύπελλο της Ε.Π.Σ. Καβάλας. Δεν μας τιμάει η κατάσταση του «Βερούλειου» γηπέδου

0

Ο «Βύρων» είναι η πρώτη ομάδα (τυπικά η δεύτερη) που «σφράγισε το εισιτήριο», για την συμμετοχή της στην ημιτελική φάση της διοργάνωσης του κυπέλλου Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων (Ε.Π.Σ.) Καβάλας. Στο παιχνίδι που «άνοιξε την αυλαία» στην προημιτελική φάση, νωρίς το απόγευμα της Πέμπτης 23 Μαρτίου 2023, νίκησε στο «Βερούλειο» γήπεδο τον Αθλητικό Όμιλο «Καβάλα», με σκορ 1-0. Το μοναδικό τέρμα του αγώνα επιτεύχθηκε στο α΄ ημίχρονο και συγκεκριμένα στο 12ο λεπτό. Και οι δύο ομάδες αγωνίστηκαν με ποδοσφαιριστές, που δεν έχουν πολύ (έως καθόλου) χρόνο συμμετοχής στο πρωτάθλημα της Γ΄ εθνικής κατηγορίας. Και αρκετοί από αυτούς, μαθαίνουν το άθλημα στα τμήματα των μικρών ηλικιακών τμημάτων.

Να αναφέρουμε ότι, στην ημιτελική φάση βρίσκεται (χωρίς αγώνα στα προημιτελικά) ο «Νέστος» Χρυσούπολης, ενώ η «τετράδα» θα συμπληρωθεί με τις νικήτριες ομάδες των «ζευγαριών»: Πηγές-Χρυσοχώρι, Ορφέας Ελευθερούπολης-Ορφάνι.

Το παιχνίδι μεταξύ του «Βύρωνα» και του Α.Ο.Κ. διεξήχθη λίγα 24ωρα μετά τον αιφνίδιο θάνατο του Δημήτρη Ρουμελιώτη, ταμία της Ε.Π.Σ. Καβάλας, γι’ αυτό τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή πριν από την έναρξη.

Το πιο ενδιαφέρον είναι, ωστόσο, ο κακός αγωνιστικός χώρος του δημοτικού γηπέδου, που εγκυμονεί κίνδυνο τραυματισμού των ποδοσφαιριστών. Είναι επιτακτική ανάγκη, η δημοτική Αρχή του Δήμου Καβάλας, να συμβουλευτεί έναν ειδικό στην φροντίδα όχι μόνο του χλοοτάπητα, αλλά και του υποστρώματος ενός γηπέδου ποδοσφαίρου. Η εικόνα του «Βερούλειου», δεν τιμάει τον Δήμο και τον Καβαλιώτικο αθλητισμό.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ