Πραγματοποιήθηκε το δεύτερο προκριματικό πρωτάθλημα της Ένωσης ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ Βορείου Ελλάδας (Ε.ΤΑ.Β.Ε.) για το 2023, στο Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης, με σκοπό την συγκρότηση κλιμακίων για το 2024. Όπως αναφέρει σχετικό δελτίο Τύπου, σε μία από τις μεγαλύτερες διοργανώσεις, με τις συμμετοχές να φτάνουν τις χίλιες μέσα από εκατό σωματεία απ’ όλη την βόρεια Ελλάδα, ο Αθλητικός Σύλλογος ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ Καβάλας έδωσε δυναμικό «παρών» κατακτώντας δέκα (10) μετάλλια!

Ο προπονητής του συλλόγου, Χάρης Παλτόγλου, δήλωσε τα εξής: «Είμαι απόλυτα ικανοποιημένος από την απόδοση των αθλητών μας. Το συγκεκριμένο πρωτάθλημα είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστικό, με πολλούς αθλητές και αθλήτριες να κάνουν εξαιρετικές επιδόσεις. Συγχαρητήρια σε όλους και όλες που συμμετείχαν και επάξια στάθηκαν απέναντι στους αντιπάλους πραγματοποιώντας πολύ καλές επιδόσεις. Ο επόμενος στόχος, είναι η συμμετοχή των μικρών αθλητών μας σε φιλικούς αγώνες και η διοργάνωση του 15ου Kids Open στην πόλη μας, την Κυριακή 14 Μαΐου».

Τα μετάλλια κατέκτησαν οι: Θεόδωρος Ιακωβίδης, Σοφία Λαζάρου, Αναστασία Τριανταφύλλου (χρυσό μετάλλιο), Αθανασία Ευμορφοπούλου, Βασιλική Βαρβάρα Παλτόγλου, Δήμητρα Τριανταφυλλίδου, Σταμάτιος Χρυσαφίδης (αργυρό μετάλλιο), Ευθύμιος Κιλιακώβου, Νικόλαος Παπαδόπουλος, Ιωάννα Τριανταφυλλίδου (χάλκινο μετάλλιο), ενώ συμμετείχαν οι: Άγγελος Μιχαήλ Βαρδαβούλιας, Σάββας Κωνσταντινίδης, Κυριακή Πατένταλη, Αθανάσιος Τζίκος.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ