Ο Α.Ο. «Ορμή» διοργανώνει τα «Αναστάσια», την ετήσια διοργάνωση που είναι αφιερωμένη στη μνήμη του Αναστάσιου Αραμπατζή, το Σάββατο 9 Ιουνίου 2018 στις 6μ.μ. στο δημοτικό κλειστό γυμναστήριο Ελευθερούπολης. Οι αθλητές και οι αθλήτριες καλούνται να βρίσκονται στο κλειστό γυμναστήριο στις 5:30μ.μ.

«Ο Αναστάσιος Αραμπατζής, ο κύριος Τάσος όπως τον ήξεραν όλοι, γεννήθηκε στις 20 Ιανουαρίου 1936, εποχή δύσκολη και φτωχή τότε. Από μικρός έγινε τεχνίτης καροποιός και σιδεράς, επαγγέλματα που ασκούσε έως το 1965 που μετανάστευσε στη Γερμανία. Εκεί γνωρίστηκε με την κ. Κυριακή και η οικογένεια μεγάλωσε με την απόκτηση δύο παιδιών, του Χαράλαμπου και της Παναγιώτας. Το 1975 επέστρεψε οικογενειακώς στην Ελλάδα και ασχολήθηκε με το επάγγελμα του σιδερά έως τη συνταξιοδότησή του.

Ήταν ο ιδρυτής του Α.Ο. «Ορμή», το 1996, μαζί με φίλους του. Δράσεις πολλές, όπως αυτή που έγινε έξι μήνες μετά τη «γέννηση» του Α.Ο. «Ορμή» σε συνεργασία με τον μεγάλο δάσκαλο όλων, τον Σίμο Ζαχόπουλο, το πανελλήνιο πρωτάθλημα kick boxing με μεγάλη επιτυχία. Το 2006 τον διαδέχτηκε στη θέση του προέδρου ο Βασίλης Βεργόπουλος, που έχει την ίδια όρεξη για δουλειά και στόχο να παραμείνει ο σύλλογος σε υψηλό επίπεδο, σε διακρίσεις, μετάλλια, διοργανώσεις πανελλήνιων πρωταθλημάτων παίδων και Β’ κατηγορίας ανδρών, με αποκορύφωμα αυτό της Α’ κατηγορίας ανδρών ελίτ. Αθλητές του Α.Ο. «Ορμή» ανέβηκαν στο βάθρο των νικητών κάνοντας περήφανους τους γονείς τους, τον σύλλογο και τον επίτιμο πρόεδρο, Αναστάσιο Αραμπατζή, που απεβίωσε στις 17 Μαρτίου 2013. Δεν θα τον ξεχάσει κανείς ποτέ και μάλιστα, η ετήσια καλοκαιρινή διοργάνωση φέρει το όνομα του «Αναστάσια». Είμαστε σίγουροι, ότι στη γωνιά του ρινγκ που κάθονται οι αθλητές του Α.Ο. «Ορμή» βρίσκεται και αγωνίζεται με την ψυχή του», αναφέρει το δελτίο Τύπου.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ