Ο Α.Ο.Κ. συμφώνησε με δύο μέσους ποδοσφαιριστές. Στην Δράμα θα γίνει το παιχνίδι κυπέλλου Ελλάδας με την Δόξα Βώλακα

0

Δύο 24ωρα πριν από το πρώτο επίσημο παιχνίδι, για την αγωνιστική περίοδο 2024-2025, ο Αθλητικός Όμιλος «Καβάλα» συμφώνησε με δύο ακόμα ποδοσφαιριστές. Η Ποδοσφαιρική Ανώνυμη Εταιρεία (Π.Α.Ε.) ανακοίνωσε την έναρξη συνεργασίας με τον Κωνσταντίνο Ίτσιο και τον Renild Kasemi. Ο πρώτος είναι 26 ετών, αγωνίζεται ως μέσος και άρχισε το ποδόσφαιρο από τον Αχιλλέα Νεοκαισάρειας και στην συνέχεια μετεγγράφηκε στον Πιερικό Κατερίνης. Το 2022 πήγε στην Κρήτη και στον Όμιλο Φίλων Ιεράπετρας. Την περασμένη περίοδο έκανε μία «γεμάτη» συμμετοχή στο πρωτάθλημα της Super League 2 με την ομάδα της Κοζάνης.

Ο Renild Kasemi είναι 21 ετών, μέσος και άρχισε από την ακαδημία του Ολυμπιακού Πειραιώς. Τον Ιανουάριο του 2023, αποκτήθηκε από τον Λεβαδειακό και δόθηκε δανεικός στην Βέροια. Την περασμένη περίοδο κατέκτησε το πρωτάθλημα της Super League 2 με τον Λεβαδειακό στον βόρειο όμιλο.

Ο Α.Ο.Κ. θα δώσει το πρώτο επίσημο παιχνίδι με την Δόξα Βώλακα, για την διοργάνωση του κυπέλλου Ελλάδας. Το παιχνίδι θα διεξαχθεί το Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου 2024, στις 4:30, στο γήπεδο της Δόξας Δράμας.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ