-Τα γραφεία της Ποδοσφαιρικής Ανώνυμης Εταιρείας (Π.Α.Ε.) Α.Ο. «Καβάλα» 1965, αναφέρει δημοσίευμα, κατακλύζονται καθημερινά από προτάσεις μάνατζερ, που θέλουν να προωθήσουν τους ποδοσφαιριστές που εκπροσωπούν. Μάλιστα, ο Α.Ο.Κ. έγινε Παρί Σεντ Ζερμέν και οι μάνατζερ «κάνουν ουρά», για να υπογράψουν συμβόλαιο συνεργασίας οι «πελάτες» τους με τον σύλλογο!

-Μεταξύ αυτών, των ποδοσφαιριστών, υπάρχουν και μερικοί με υψηλό «κασέ», προσθέτει το δημοσίευμα, που είναι «ακριβοί» για την οικονομική δυνατότητα της Π.Α.Ε. Θα κάνει, άραγε, η διοίκηση την υπέρβαση, για να αποκτήσει έναν-δύο τέτοιους παίκτες, οι οποίοι θα κάνουν τη διαφορά στο πρωτάθλημα της Football League;

-Θεωρώ, καρντάσια, ότι πρέπει να αποκτηθούν τέτοιοι ποδοσφαιριστές, διότι το πρωτάθλημα που θα διεξαχθεί προσεχώς (δεν γνωρίζει κανείς πότε θα αρχίσει), είναι η μία μεγάλη ευκαιρία για τον Α.Ο.Κ. να διεκδικήσει την άνοδο στη Super League 2.

-Εάν τα σωματεία, που δήλωσαν συμμετοχή, χωριστούν σε δύο ομίλους (με γεωγραφικό κριτήριο), ο Α.Ο.Κ. θα έχει περισσότερες ελπίδες να πρωταγωνιστήσει, αν δημιουργήσει ένα πολύ δυνατό ρόστερ. Η Football League έχει υποβαθμιστεί και ίσως την επόμενη περίοδο (2021-2022) να καταργηθεί! Και να δημιουργηθεί μία ενιαία (εθνική) κατηγορία, με τα σωματεία της Football League και της Γ΄ εθνικής κατηγορίας. Επομένως, ο Α.Ο.Κ. μπορεί να βρεθεί, πάλι, στην κατηγορία που αγωνιζόταν τα προηγούμενα χρόνια και να αγωνίζεται, από την αρχή, να φτάσει στην υψηλότερη επαγγελματική κατηγορία (Super League)!

-Η χρονιά αυτή, λοιπόν, είναι κρίσιμη, για να μπορέσει ο Α.Ο.Κ. να ξεκολλήσει από τα υποβαθμισμένα πρωταθλήματα της Football League και της Γ΄ εθνικής κατηγορίας. Οι διοικούντες την Π.Α.Ε. χρειάζεται να ξεπεράσουν τον οικονομικό περιορισμό και να ενισχύσουν την ομάδα με ποιοτικούς ποδοσφαιριστές.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ