Απέμεναν μερικά λεπτά στο ηλεκτρονικό χρονόμετρο του κλειστού γυμναστηρίου των Ποταμουδίων, ο Δημοσθένης Καμήλαλης ευστόχησε σε δύο ελεύθερες βολές και αντικαταστάθηκε από τον προπονητή, Λάκη Παπαδόπουλο, για να «πνιγεί» στις αγκαλιές των συμπαικτών του στον πάγκο. Ήταν το τελευταίο παιχνίδι του Δημοσθένη με την φανέλα της ομάδας καλαθοσφαίρισης του Αθλητικού Ομίλου «Καβάλα». Ο νεαρός Σερραίος παίκτης ολοκλήρωσε τις σπουδές του στην Καβάλα και θα επιστρέψει στην ιδιαίτερη πατρίδα του. Στα τέσσερα έτη που αγωνίστηκε στον Α.Ο.Κ. είχε σημαντική προσφορά, αλλά ξεχώρισε, κυρίως, για το ήθος του εντός και εκτός του αγωνιστικού χώρου. Στην Καβάλα έκανε φίλους και θα είναι πάντα ευπρόσδεκτος. Ο έφορος του τμήματος καλαθοσφαίρισης του Α.Ο.Κ., Μάκης Περτζεμλίδης, απένειμε αναμνηστική πλακέτα στον Δημοσθένη, ως ελάχιστη αναγνώριση της προσφοράς του στην ομάδα.

Ο Α.Ο.Κ. υποδέχτηκε την ομάδα των «Τιτάνων» Δράμας, για το πρωτάθλημα ανδρών της Ένωσης Καλαθοσφαιρικών Σωματείων Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης, αργά το απόγευμα της Κυριακής 12 Νοεμβρίου 2023. Το α΄ ημίχρονο ήταν αμφίρροπο, παρά το προβάδισμα του Α.Ο.Κ. με δέκα πόντους 45-35. Στο β΄ ημίχρονο, οι «Τιτάνες» δεν είχαν δυνάμεις και ο Α.Ο.Κ., βελτιωμένος στην άμυνα, έφτασε στην δεύτερη νίκη στο πρωτάθλημα με σκορ 86-64. Πρώτος σκόρερ ήταν ο Νίκολα Πιεβάλιτσα, ο οποίος σημείωσε 28 πόντους, με 4 εύστοχα σουτ τριών πόντων, ενώ αγωνίστηκαν και οι: Καρατσομπάνης 6 πόντοι, Μπακαβέλος 2, Καμήλαλης 5, Μπάτσος 4, Γουδούσης 11, Σουλίδης 3(1 τρίποντο), Νίκολα 4, Ιωαννίδης 6, Αντωνόπουλος 15, Τζούμας 2.

Στα άλλα παιχνίδια της 5ης αγωνιστικής ημέρας στον 1ο όμιλο σημειώθηκαν τα ακόλουθα αποτελέσματα: Νέοι Αγίας Βαρβάρας-Ηράκλεια 73-58, Α.Ε. Σέρρες-Αστέρας Καβάλας 50-68, Ίκαροι Σερρών-Προσοτσάνη 81-27.

Η βαθμολογία του ομίλου είναι η εξής: Νέοι Ε.Κ. Καβάλας 8 βαθμοί (4 νίκες-0 ήττες), Αστέρας Καβάλας 8 (4-0), Ίκαροι Σερρών 8 (3-2), Α.Ε. Σέρρες 8 (3-2), Α.Ο. «Καβάλα» 6 (2-2), Νέοι Αγίας Βαρβάρας 6 (2-2), Ηράκλεια 6 (1-4), Προσοτσάνη 5 (1-3), Τιτάνες Δράμας 5 (0-5).

Την 6η αγωνιστική ημέρα θα διεξαχθούν τα παιχνίδια: Αστέρας Καβάλας-Νέοι Αγίας Βαρβάρας, Προσοτσάνη-Α.Ε. Σέρρες, Ηράκλεια-Καβάλα, Τιτάνες Δράμας-Νέοι Ένωσης Καλαθοσφαίρισης Καβάλας.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ