Η ομάδα ποδοσφαίρου του Αθλητικού Ομίλου «Καβάλα» βελτιώθηκε αισθητά στο β΄ ημίχρονο του αγώνα με τον Π.Α.Ο.Κ. Κρηστώνης, την Κυριακή 3 Μαρτίου 2024 στο στάδιο «Ανθή Καραγιάννη» και πήρε την νίκη με σκορ 2-0. Μία ακόμα νίκη και τρεις βαθμοί στην πορεία για την κατάκτηση του μεγάλου στόχου, που είναι η επιστροφή στην Super League 2. Οι αλλαγές ποδοσφαιριστών, που έκανε ο Τιμόθεος Καβακάς στην έναρξη του δεύτερου μέρους του παιχνιδιού, έδωσαν καλύτερο ρυθμό και κυρίως την αποτελεσματικότητα που έλλειψε στο πρώτο «μισό». Στο 70ο λεπτό, ο Γιάννης Καζαντζίδης «τρύπωσε» έξυπνα στον κενό χώρο που άφησε η αμυντική γραμμή της φιλοξενούμενης ομάδας, από τις ελάχιστες φορές που συνέβη αυτό στο παιχνίδι και αφού υποδέχτηκε υποδειγματικά την μεταβίβαση της μπάλας από τον Λάζαρο Τζελίδη, με εξίσου υποδειγματικό τρόπο την έστειλε στα δίχτυα.

Στο 86ο λεπτό, ο Θανάσης Ιωαννίδης βρέθηκε εντός της μεγάλης περιοχής, όπου δέχτηκε αντικανονικό μαρκάρισμα από ποδοσφαιριστή του Π.Α.Ο.Κ. Κρηστώνης. Ο διαιτητής καταλόγισε αμέσως την παράβαση και ο Γιάννης Δαλιανόπουλος ευστόχησε από το σημείο εκτέλεσης του πέναλτι. Υπολείπεται μονοψήφιος αριθμός αγωνιστικών ημερών και κάθε βαθμός, θα φέρει τον Α.Ο.Κ. πιο κοντά στην επίτευξη του στόχου.

Η νίκη επί του Π.Α.Ο.Κ. Κρηστώνης αφιερώθηκε στην μνήμη του Ιορδάνη Αδαμάκη, ο οποίος έχασε την ζωή του στο σιδηροδρομικό δυστύχημα των Τεμπών τον Φεβρουάριο του 2023. Πριν από την έναρξη του αγώνα, οι ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων άφησαν από ένα άνθος στην εικόνα του εκλιπόντος, που τοποθετήθηκε, μαζί με την φανέλα που φορούσε στην ομάδα της Καβάλας, πάνω σε ένα τραπέζι. Στο στάδιο «Ανθή Καραγιάννη» παραβρέθηκαν ο πατέρας και η αδελφή του Ιορδάνη. Ακόμα, τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή και στην μνήμη ενός φιλάθλου του Α.Ο.Κ. και του παλιού ποδοσφαιριστή, Απόστολου Ανέστη.

Στην Χρυσούπολη, ο γηπεδούχος «Νέστος» και ο Πανθρακικός αναδείχτηκαν ισόπαλοι με σκορ 1-1. Ο Πανθρακικός προηγήθηκε νωρίς στον αγώνα, αλλά ο «Νέστος» ισοφάρισε πριν τελειώσει το α΄ ημίχρονο. Έτσι, παρέμεινε η διαφορά των πέντε βαθμών που «χωρίζει» τις δύο ομάδες στην βαθμολογία.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα της 25ης αγωνιστικής ημέρας στον 1ο όμιλο της Γ΄ εθνικής κατηγορίας είναι τα ακόλουθα: Καβάλα-Π.Α.Ο.Κ. Κρηστώνης 2-0, Άρης Πετεινού-Αναγέννηση Επανομής 3-2, Νέστος Χρυσούπολης-Πανθρακικός 1-1, Νίκη Ευκαρπίας-Άρης Αβάτου 3-0, Βέροια-Ορέστης Ορεστιάδας 1-0, Μέγας Αλέξανδρος Αγίας Μαρίνας-Αετός Βαρβάρας 2-2, Δόξα Δράμας-Ποσειδών Νέας Μηχανιώνας 2-1, Χανιώτης-Θερμαϊκός 3-0, Απόλλων Παραλιμνίου-Θύελλα Σαρακηνών 3-0 (χωρίς αγώνα).

Η βαθμολογία του ομίλου είναι η ακόλουθη: Καβάλα 70, Νέστος Χρυσούπολης 61, Πανθρακικός 56, Ποσειδών Νέας Μηχανιώνας 42, Άρης Αβάτου 42, Θερμαϊκός 42, Χανιώτης 40, Ορέστης Ορεστιάδας 39, Π.Α.Ο.Κ. Κρηστώνης 36, Απόλλων Παραλιμνίου 34, Νίκη Ευκαρπίας 32, Δόξα Δράμας 28, Βέροια 26, Άρης Πετεινού 18, Αετός Βαρβάρας 18, Αναγέννηση Επανομής 17, Μέγας Αλέξανδρος Αγίας Μαρίνας 13.

Την 26η αγωνιστική ημέρα, Κυριακή 10 Μαρτίου 2024, θα διεξαχθούν τα παιχνίδια: Δόξα Δράμας-Μέγας Αλέξανδρος Αγίας Μαρίνας, Αετός Βαρβάρας-Άρης Πετεινού, Ποσειδών Νέας Μηχανιώνας-Νέστος Χρυσούπολης, Αναγέννηση Επανομής-Απόλλων Παραλιμνίου, Πανθρακικός-Καβάλα, Π.Α.Ο.Κ. Κρηστώνης-Βέροια, Άρης Αβάτου-Χανιώτης, Ορέστης Ορεστιάδας-Θερμαϊκός.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ