Ο Α.Ο.Κ. σκόραρε τέσσερα τέρματα στο δεύτερο συνεχόμενο επίσημο παιχνίδι και κατέκτησε το super cup της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων (Ε.Π.Σ.) Καβάλας. Το ευχάριστο είναι, ότι δεν δέχτηκε τέρμα και γι’ αυτό είναι «υπεύθυνος» ο τερματοφύλακας, Λευτέρης Αστράς, ο οποίος πραγματοποίησε δύσκολες αποκρούσεις στο α΄ ημίχρονο του τελικού αγώνα απέναντι στον Άρη Πηγών. Ο τελικός διεξήχθη την Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου 2024, στο δημοτικό στάδιο Ελευθερούπολης.

Η πρώτη «σταθερά» για τον Α.Ο.Κ. στα παιχνίδια προετοιμασίας και στα δύο επίσημα, είναι ότι ανεβάζει τον αγωνιστικό ρυθμό στο β΄ ημίχρονο των παιχνιδιών. Αυτό δείχνει, πως χρειάζεται χρόνο για να βρει την απαραίτητη αγωνιστική συνοχή, την οποία είναι λογικό να μην έχει την περίοδο που διανύουμε, λόγω των συνεχών δοκιμών ποδοσφαιριστών. Ωστόσο, υπάρχει ένα καλό δείγμα αγώνων και προπονήσεων, που θα βοηθήσει τον προπονητή, Νίκο Καραμπετάκη, να επιλέξει τον «κορμό» των ποδοσφαιριστών που θα αγωνιστούν στο πρωτάθλημα της Super League 2. Τότε, η απόδοση της ομάδας θα σταθεροποιηθεί και θα αποκτήσει την αγωνιστική «χημεία». Το στοιχείο που πρέπει να προσθέσει στις ερχόμενες αγωνιστικές υποχρεώσεις, κατά την άποψη μας, είναι η περισσότερη ένταση στο παιχνίδι. Στον τομέα αυτό έδειξε να υστερεί στο διάστημα του α΄ ημιχρόνου των αγώνων που έδωσε. Απομένουν δέκα ημέρες για την έναρξη του πρωταθλήματος, στις οποίες πρέπει να διορθωθούν οι αδυναμίες και να αυξηθεί η αγωνιστική ένταση, αφού το πρώτο παιχνίδι με την Α.Ε. Λάρισας είναι πολύ απαιτητικό!

Στον τελικό αγώνα του super cup σκόραραν οι: Δημήτρης Πόποβιτς, Γιώργος Σπανουδάκης, Samson Ebuka Obioha και Χρήστος Λέλεκας, ενώ αγωνίστηκαν και οι: Αστράς, Δαλιανόπουλος, Δημητριάδης, Σμίλτος, Ίτσιος, Μέτσε, Kasemi, Παπαδόπουλος, Mandic, Κατσούρι, Σπανδωνίδης, Αντώνης Δερμιτζάκης.

Ο πρωταθλητής της Ε.Π.Σ. Καβάλας, Άρης Πηγών, ήταν ανταγωνιστικός στο α΄ ημίχρονο του τελικού αγώνα και θα μπορούσε να σκοράρει ένα τέρμα. Θα συμμετέχει στο πρωτάθλημα της Γ΄ εθνικής κατηγορίας, με στόχο την καλύτερη πορεία και την κατάκτηση της υψηλότερης θέσης. Πριν από την έναρξη του τελικού αγώνα του super cup, που είναι αφιερωμένος στην μνήμη του αείμνηστου διοικητικού παράγοντα Δημήτρη Ρουμελιώτη, η διοίκηση της Ε.Π.Σ. Καβάλας βράβευσε τον πρόεδρο της Κοινότητας Πηγών, Δημήτρη Λεπίδα και τον φίλαθλο του Α.Ο.Κ., Βασίλη Εμμανουηλίδη. Τον τελικό αγώνα διαιτήτευσαν οι: Άκης Μανάκης (διατητής), Γιάννης Γεωργαντέλης-Παναγιώτης Θεοφανίδης (βοηθοί διαιτητή), Στάθης Μαρκιανίδης (4ος διαιτητής).

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ