Η Νίκη Αλεξανδρούπολης κληρώθηκε ως πρώτη αντίπαλος του Αθλητικού Ομίλου «Καβάλα» στο πρωτάθλημα της Α2 εθνικής κατηγορίας πετοσφαίρισης γυναικών, το οποίο θα διεξαχθεί (σ.σ. κορονοϊού επιτρέποντος) πάλι σε δύο ζώνες και τέσσερις ομίλους (δύο σε κάθε ζώνη).

Ο Α.Ο.Κ. θα συμμετέχει στον 1ο όμιλο της Β ζώνης μαζί με την Νίκη Αλεξανδρούπολης, τον Φοίνικα Αλεξανδρούπολης, την Γαία Δράμας, τον Ίκαρο Έδεσσας, την Νέα Γενεά και την Ελπίδα Αμπελοκήπων. Τα παιχνίδια της 1ης αγωνιστικής ημέρας ορίστηκαν να γίνουν στις 23 Οκτωβρίου 2021 (ρεπό θα κάνει ο Ίκαρος Έδεσσας).

Στις αρχές Σεπτεμβρίου, θα αρχίσει η προετοιμασία του Α.Ο.Κ., που θα παρουσιάσει ένα ρόστερ με «βασικό κορμό» την ομάδα κορασίδων η οποία κατέκτησε, προσφάτως, την 2η θέση στο πανελλήνιο πρωτάθλημα. Επίσης, θα συνεχίσουν η λίμπερο, Ιωάννα Γερακίνη (σ.σ. θα είναι η αρχηγός της ομάδας), η κεντρική Ήλια Ρωσσιάδου, ενώ θα αποκτηθεί μία αλλοδαπή παίκτρια. Ο στόχος είναι η εξασφάλιση της παραμονής στην κατηγορία, το συντομότερο και ότι καλύτερο προκύψει!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ