Ο Α.Ο. «Καβάλα» πραγματοποίησε άλλη μία πειστική εμφάνιση και στην «επιστροφή» του στο δημοτικό στάδιο «Ανθή Καραγιάννη», το Σάββατο 7 Οκτωβρίου 2023, επικράτησε με σκορ 4-1 της «Νίκης» Ευκαρπίας. Ο Α.Ο.Κ. προηγήθηκε 3-0 στο α΄ ημίχρονο με δύο τέρματα του Βασίλη Παπαδόπουλου και του Λάζαρου Τζελίδη. Μόλις στο 1ο λεπτό του παιχνιδιού, ο Βασίλης Αλτιντζής έκανε σέντρα από δεξιά και ο συνονόματος του, Β. Παπαδόπουλος, που «καραδοκούσε» στο δεύτερο δοκάρι, με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στο δίχτυα. Στο 35ο λεπτό, πάλι πρωταγωνιστές ήταν οι δύο επιθετικοί ποδοσφαιριστές του Α.Ο.Κ. Ο Β. Αλτιντζής έκανε την ωραία τελική πάσα και ο Β. Παπαδόπουλος, με εξίσου ωραία ατομική ενέργεια, σημείωσε το δεύτερο τέρμα. Τρία λεπτά αργότερα, στο 38ο λεπτό, ο Φίλιππος Δημητριάδης κινήθηκε γρήγορα στην αριστερή πτέρυγα, έβαλε έξυπνα το σώμα του μπροστά από τον αμυνόμενο ποδοσφαιριστή και κέρδισε το πέναλτι. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Λάζαρος Τζελίδης, που πραγματοποίησε την μακρινή μεταβίβαση στον αριστερό οπισθοφύλακα του Α.Ο.Κ. και σκόραρε (σ.σ. είναι το δεύτερο εύστοχο κτύπημα πέναλτι του Λάζ. Τζελίδη).

Στο 53ο λεπτό, ο προπονητής, Τιμόθεος Καβακάς, αντικατέστησε τέσσερις ποδοσφαιριστές (Β. Παπαδόπουλο, Αλτιντζή, Περδίκη, Γκέντζογλου), γιατί είναι απαραίτητη η διαχείριση του έμψυχου δυναμικού λόγω των συνεχόμενων παιχνιδιών και ο αγωνιστικός ρυθμός του Α.Ο.Κ. χαμήλωσε. Ωστόσο, στο 79ο λεπτό, ο Αντώνης Δερμιτζάκης έκλεψε την μπάλα, έπειτα από πίεση ψηλά και πάσαρε στον αμαρκάριστο Χρήστο Καρακώστα, ο οποίος βρήκε τον στόχο και αύξησε το σκορ στο 4-0. Η φιλοξενούμενη ομάδα μείωσε στο 88ο λεπτό αξιοποιώντας μία εκτέλεση κόρνερ.

Στα άλλα παιχνίδια της 5ης αγωνιστικής ημέρας του πρωταθλήματος του 1ου ομίλου της Γ΄ εθνικής κατηγορίας σημειώθηκαν τα ακόλουθα αποτελέσματα: Μέγας Αλέξανδρος Αγίας Μαρίνας-Πανθρακικός 0-1, Αναγέννηση Επανομής-Θύελλα Σαρακηνών 1-2, Ποσειδών Νέας Μηχανιώνας-Π.Α.Ο.Κ. Κρηστώνης 1-0, Αετός Βαρβάρας-Άρης Αβάτου 1-4, Δόξα Δράμας-Ορέστης Ορεστιάδας 0-0, Άρης Πετεινού-Θερμαϊκός 0-2, Νέστος Χρυσούπολης-Χανιώτης 2-0, Απόλλων Παραλιμνίου-Βέροια 3-0.

Η βαθμολογία του ομίλου είναι η ακόλουθη: Καβάλα 15, Θερμαϊκός 15, Νέστος Χρυσούπολης 13, Πανθρακικός 11, Χανιώτης 9, Ποσειδών Νέας Μηχανιώνας 9, Άρης Αβάτου 8, Θύελλα Σαρακηνών 8, Ορέστης Ορεστιάδας 8, Απόλλων Παραλιμνίου 6, Δόξα Δράμας 5, Αετός Βαρβάρας 3, Άρης Πετεινού 3, Νίκη Ευκαρπίας 3, Αναγέννηση Επανομής 2, Μέγας Αλέξανδρος Αγίας Μαρίνας 2, Π.Α.Ο.Κ. Κρηστώνης 1, Βέροια 1.

Η 6η αγωνιστική ημέρα θα διεξαχθεί το Σάββατο 14 Οκτωβρίου 2023 με τα ακόλουθα παιχνίδια: Αναγέννηση Επανομής-Μέγας Αλέξανδρος Αγίας Μαρίνας, Πανθρακικός-Ποσειδών Νέας Μηχανιώνας, Αετός Βαρβάρας-Θύελλα Σαρακηνών, Π.Α.Ο.Κ. Κρηστώνης-Δόξα Δράμας, Άρης Αβάτου-Άρης Πετεινού, Ορέστης Ορεστιάδας-Νέστος Χρυσούπολης, Θερμαϊκός-Απόλλων Παραλιμνίου, Χανιώτης-Καβάλα, Βέροια-Νίκη Ευκαρπίας.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ