Πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 10 Ιουλίου 2024, η συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου του συνεταιρισμού των Ποδοσφαιρικών Ανωνύμων Εταιρειών (Π.Α.Ε.) της Super League 2. Το διοικητικό συμβούλιο ενέγραψε τα σωματεία νέα μέλη του συνεταιρισμού, μεταξύ αυτών και τον Αθλητικό Όμιλο «Καβάλα» που προβιβάστηκε από την Γ΄ εθνική κατηγορία και θα συστήσει Π.Α.Ε. με την ονομασία Αθλητικός Όμιλος «Καβάλα» 2024.

Η έναρξη του πρωταθλήματος της περιόδου ορίστηκε να γίνει στις 22 Σεπτεμβρίου 2024. Το πρωτάθλημα θα διεξαχθεί σε δύο ομίλους, με κανονική περίοδο, πλέι οφ και πλέι άουτ. Στον 1ο όμιλο θα αγωνιστούν 10 Π.Α.Ε. και στον 2ο όμιλο 11 Π.Α.Ε. Στην Super League θα ανέλθουν οι πρωταθλήτριες ομάδες των δύο ομίλων, ενώ στην Γ΄ εθνική κατηγορία θα υποβιβαστούν 5 ομάδες (δύο από τον 1ο όμιλο και τρεις από τον 2ο όμιλο). Από την περίοδο 2025-2026, το πρωτάθλημα της Super League 2 θα διεξαχθεί με 20 ομάδες σε ενιαίο όμιλο.

Στο διοικητικό συμβούλιο της Super League 2 αποφασίστηκαν τα ακόλουθα:

-Εγγράφηκαν νέα μέλη οι εξής: Αστέρας Τρίπολης, Εθνικός Νέου Κεραμιδίου, Καβάλα, Κηφισιά, Παναργειακός, Πανιώνιος, Π.Α.Σ. Γιάννινα.

-Αποφασίστηκε η 22α Σεπτεμβρίου 2024, ως ημερομηνία έναρξης του πρωταθλήματος αγωνιστικής περιόδου 2024-2025.

-Επίσημη μπάλα του πρωταθλήματος ψηφίστηκε ομόφωνα η Nike Flight της εταιρίας 11 Τeam Sport Ηellas.

-Ανοίχτηκαν οι προσφορές των ασφαλιστικών εταιριών για την ασφάλιση των ποδοσφαιριστών, όπου ψηφίστηκε η Allianz.

-Ορίστηκε πενταμελής επιτροπή με τους κ.κ. Μαρτσούκο, Ανδρώνη, Τσιόδρα, Πρίτσα, Χριστοβασίλη, που θα διαχειριστούν το θέμα της παραχώρησης των τηλεοπτικών δικαιωμάτων του πρωταθλήματος.

-Εγκρίθηκε η προκήρυξη του πρωταθλήματος αγωνιστικής περιόδου 2024-2025, κατά την εισήγηση της διοργανώτριας.

-Προηγήθηκε η γενική συνέλευση, όπου παρουσιάστηκαν και εγκρίθηκαν ομόφωνα ο διοικητικός και ο οικονομικός απολογισμός 2023-2024».

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ