-Θεωρώ πολύ αισιόδοξο το σχέδιο πώλησης 7.000 μετοχών της Ποδοσφαιρικής Ανώνυμης Εταιρείας (Π.Α.Ε.) Αθλητικός Όμιλος «Καβάλα» 1965 μέσα σε δύο εβδομάδες! Σε μία περίοδο που η ελληνική κοινωνία βρίσκεται όρθια χάρη στις ενισχύσεις για την πανδημία, οι εργαζόμενοι, οι άνεργοι και οι επιχειρηματίες κάνουν τιτάνιο αγώνα για την επιβίωση και η προτεραιότητα τους δεν είναι, σίγουρα, να αγοράσουν μετοχές σε μία Π.Α.Ε.

-Επίσης, μετά την αποβολή του Α.Ο.Κ. από τις επαγγελματικές κατηγορίες του ελληνικού ποδοσφαίρου, με πολιτική απόφαση, το φίλαθλο κοινό συρρικνώθηκε πολύ. Ποιοι θα αγοράσουν μετοχές, όταν ο Α.Ο.Κ. έκοβε εκατό και διακόσια εισιτήρια στα παιχνίδια των προηγούμενων ετών στο στάδιο «Ανθή Καραγιάννη»; Ποιος θα αγοράσει μετοχές, όταν τα τελευταία πέντε έτη, δεν πουλήθηκαν συνολικά επτά χιλιάδες εισιτήρια διαρκείας; Πως, επομένως, θα πουληθούν 7.000 μετοχές μέσα σε δύο εβδομάδες;

-Ειπώθηκε ότι δεν θα πωληθούν 7.000 μετοχές, αλλά λιγότερες, γιατί η «τριανδρία» κάλυψε το 51% του μετοχικού κεφαλαίου. Απομένουν μερικές ημέρες έως την λήξη της προθεσμίας στις 21 Ιουλίου 2021 και δεν γνωρίζουν οι ενδιαφερόμενοι πόσες μετοχές θα διατεθούν;

-Λένε, ακόμα, ότι πρέπει να αναλάβει την Π.Α.Ε. ένας δυνατός επενδυτής. Δεν υπάρχει, καρντάσια, σοβαρός επιχειρηματίας και σοβαρή εταιρεία, που θα καταθέσει προσφορά για την αγορά μετοχών με δύο εβδομάδες προθεσμία. Και κανείς σοβαρός επενδυτής δεν θα ασχοληθεί, για να αποκτήσει το 49% των μετοχών σε μία εταιρεία που θα κάνουν «κουμάντο» άλλοι μέτοχοι. Χωρίς ξεκάθαρους όρους, δεν γίνεται καθαρό «παιχνίδι».

-Μετά τον Ηλία Κυρίτση, που μεταγράφηκε στον Απόλλωνα Σμύρνης, τον Χρήστο Κολλά, που συμφώνησε με την Παναχαϊκή, ο Απόστολος Στίκας θα συνεχίσει την ποδοσφαιρική του καριέρα στην ομάδα των Χανίων. Έτσι, ο Α.Ο.Κ. έχασε έναν ακόμα ποδοσφαιριστή από τον λεγόμενο «βασικό κορμό» της ομάδας που θέλει να «χτίσει», ενόψει της συμμετοχής στο πρωτάθλημα της Super League 2.

-Ο Απ. Στίκας, αναφέρει δημοσίευμα, αθέτησε την (προφορική) συμφωνία με τους διοικούντες την Π.Α.Ε. Α.Ο. «Καβάλα» 1965. Εγώ, καρντάσια, θεωρώ συμφωνία την υπογραφή του συμβολαίου και την επίσημη ανακοίνωση. Δεν κλείνονται οι (σοβαρές) συμφωνίες σε ταβέρνες, σε δείπνα και μεταξύ τυριού και αχλαδιού.

-Οι ποδοσφαιριστές είναι επαγγελματίες και αποφασίζουν με γνώμονα το καλύτερο για το παρόν και το μέλλον τους. Εφόσον ο προπονητής επέλεξε τους ποδοσφαιριστές που θέλει να κρατήσει στην ομάδα, η διοίκηση πρέπει να καλεί τον καθένα ξεχωριστά στα γραφεία της Π.Α.Ε. για συζήτηση. Κι αν συμφωνήσουν, να υπογράψουν το νέο συμβόλαιο και να γίνει η επίσημη ανακοίνωση. Τα υπόλοιπα είναι λόγια για λαϊκή κατανάλωση.

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ