Ο Α.Ο.Κ. αναδείχτηκε ισόπαλος, χωρίς τέρματα, με την πρωτοπόρο ομάδα του Καμπανιακού στο γήπεδο της Χαλάστρας, για τον 1ο όμιλο του πρωταθλήματος της Γ΄ εθνικής κατηγορίας ποδοσφαίρου. Είναι το πρώτο παιχνίδι, στο οποίο ο Α.Ο.Κ. δεν κατάφερε να σημειώσει τέρμα, αν και δημιούργησε ευκαιρίες, ενώ είχε δοκάρι σε προσπάθεια του Αργύρη Μπαρέτα στο α΄ ημίχρονο.

Στο «Βερούλειο» γήπεδο, ο «Βύρων» Καβάλας αναδείχτηκε ισόπαλος με τον «Ορφέα» Ξάνθης με σκορ 1-1. Η φιλοξενούμενη ομάδα προηγήθηκε 0-1 και ο «Βύρων» ισοφάρισε με σκόρερ τον Δερμιτζάκη στον επιπλέον χρόνο του παιχνιδιού. Ο «Ορφέας» αγωνίστηκε με αριθμητικό μειονέκτημα, λόγω αποβολής ποδοσφαιριστή του.

Ο «Νέστος» Χρυσούπολης πήρε το προβάδισμα με σκόρερ τον Τσάκωνα στο πρώτο 20λεπτο, αλλά ο «Απόλλων» Παραλιμνίου σημείωσε τρία τέρματα στην συνέχεια του αγώνα στο γήπεδο του Αγιάσματος.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα των αγώνων της 8ης αγωνιστικής ημέρας, που διεξήχθησαν την Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2022, είναι τα εξής: Νέστος Χρυσούπολης-Απόλλων Παραλιμνίου 1-3, Βύρων Καβάλας-Ορφέας Ξάνθης 1-1, Αλεξανδρούπολη-Πανδραμαϊκός 0-1, Δόξα Δράμας-Πανθρακικός 3-0, Αγροτικός Αστέρας-Ποσειδών Νέας Μηχανιώνας 0-1, Άρης Αβάτου-Θερμαϊκός 0-1, Καμπανιακός-Καβάλα 0-0.

Έτσι, η βαθμολογία του ομίλου διαμορφώθηκε ως εξής: Καμπανιακός 20, Πανδραμαϊκός 16, Πανθρακικός 15, Καβάλα 14, Απόλλων Παραλιμνίου 13, Ποσειδών Νέας Μηχανιώνας 13, Δόξα Δράμας 13, Θερμαϊκός 13, Βύρων Καβάλας 12, Ορφέας Ξάνθης 11, Άρης Αβάτου 9, Αγροτικός Αστέρας 7, Αλεξανδρούπολη 1, Νέστος Χρυσούπολης 0, Μέγας Αλέξανδρος Ορφανίου 0.

Η 9η αγωνιστική ημέρα θα διεξαχθεί την Κυριακή 8 Ιανουαρίου 2023 και περιλαμβάνει τα παιχνίδια: Καβάλα-Αγροτικός Αστέρας, Μέγας Αλέξανδρος Ορφανίου-Νέστος Χρυσούπολης, Πανδραμαϊκός-Βύρων Καβάλας, Απόλλων Πραλιμνίου-Ορφέας Ξάνθης, Ποσειδών Νέας Μηχανιώνας-Αλεξανδρούπολη, Θερμαϊκός-Δόξα Δράμας, Άρης Αβάτου-Καμπανιακός.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ