Ο Αθλητικός Όμιλος «Καβάλα» νίκησε, το απόγευμα της Τετάρτης 18 Ιανουαρίου 2023 στο στάδιο «Ανθή Καραγιάννη», τον συντοπίτη «Βύρωνα» με σκορ 3-0 και μείωσε την διαφορά από τον πρωτοπόρο Καμπανιακό στην βαθμολογία του 1ου ομίλου της Γ΄ εθνικής κατηγορίας στους τρεις βαθμούς.

Ο Α.Ο.Κ. αντιμετώπισε με μεγάλη σοβαρότητα την ομάδα του «Βύρωνα», η οποία είναι πειθαρχημένη και ικανή να πάρει θετικό αποτέλεσμα απέναντι σε οποιονδήποτε αντίπαλο. Το χαρακτηριστικό του παιχνιδιού είναι, ότι σκόραραν το πρώτο προσωπικό τέρμα τους με την φανέλα του Α.Ο.Κ., ο Γιώργος Γερογιάννης και ο Παναγιώτης Κατσαμάγκας. Το 1-0 έκανε ο Γιώργος Ρουμπιές, με το τρίτο τέρμα στο πρωτάθλημα, στο α΄ ημίχρονο του παιχνιδιού.

Στα υπόλοιπα παιχνίδια της 11ης αγωνιστικής ημέρας σημειώθηκαν τα εξής αποτελέσματα: Ποσειδών Νέας Μηχανιώνας-Ορφέας Ξάνθης 2-1, Θερμαϊκός-Νέστος Χρυσούπολης 1-2, Άρης Αβάτου-Αλεξανδρούπολη 1-0, Δόξα Δράμας-Αγροτικός Αστέρας 3-2. Το παιχνίδι Απόλλων Παραλιμνίου-Πανδραμαϊκός θα διεξαχθεί την Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου 2023, ενώ το παιχνίδι Πανθρακικός-Μέγας Αλέξανδρος Ορφανίου δεν διεξήχθη, λόγω προβλήματος στο δημοτικό γήπεδο της Κομοτηνής.

Η βαθμολογία του ομίλου διαμορφώθηκε ως εξής: Καμπανιακός 26, Καβάλα 23, Ποσειδών Νέας Μηχανιώνας 20, Απόλλων Παραλιμνίου 19, Πανδραμαϊκός 19, Δόξα Δράμας 19, Πανθρακικός 15, Άρης Αβάτου 15, Ορφέας Ξάνθης 14, Βύρων Καβάλας 13, Θερμαϊκός 13, Αγροτικός Αστέρας 7, Νέστος Χρυσούπολης 7, Αλεξανδρούπολη 1, Μέγας Αλέξανδρος Ορφανίου 1.

Την 12η αγωνιστική ημέρα (Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2023) θα παίξουν: Βύρων Καβάλας-Άρης Αβάτου, Νέστος Χρυσούπολης-Καμπανιακός, Μέγας Αλέξανδρος Ορφανίου-Θερμαϊκός, Ορφέας Ξάνθης-Καβάλα, Πανθρακικός-Απόλλων Παραλιμνίου, Πανδραμαϊκός-Ποσειδών Νέας Μηχανιώνας, Αλεξανδρούπολη-Δόξα Δράμας.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ