Κανονικά θα έπρεπε να αγνοήσουμε τους χαρακτηρισμούς και τις ύβρεις του ραδιοσχολιαστή του καφενείου («δημοσιογράφους», δημοσιογραφίσκους, βλάκες, τζάμπα λεφτά σου δίνουν στη δουλειά σου), αλλά νομίζουμε ότι του χρειάζεται μια απάντηση, γιατί η ανωτερότητά μας μπορεί να θεωρηθεί αδυναμία. Το «δημοσιογράφος» σε εισαγωγικά και το δημοσιογραφίσκος, που έγραψε και είπε για τον εκλεκτό συνάδελφο Κώστα Κοϊβέρογλου, το δεχόμαστε ως χαϊδευτικό, αν και ο ίδιος το έγραψε για να τον υποτιμήσει επαγγελματικά. Η απάντηση είναι, ότι ο Κώστας Κοϊβέρογλου είναι ορίτζιναλ δημοσιογράφος κι όχι σικέ, όπως η αφεντιά του. Δημοσιογραφεί εδώ και δεκαεπτά χρόνια, είναι ασφαλισμένος ως δημοσιογράφος και πληρώνεται γι αυτό που κάνει, σύμφωνα με τα μισθολόγια της ΕΣΗΕΜΘ και δεν πατσίζει την αμοιβή του με διαφήμιση. Είναι μέλος της ΕΣΗΕΜΘ από το 2007 όπως και μέλος του ΠΣΑΤ.

Αντίθετα, αυτός είναι επιχειρηματίας και χομπίστας σχολιαστής κι όχι «δημοσιογράφος-επιχειρηματίας», όπως αυτοσυστήνεται. Όσο για τη σύστασή του να μην «κρυφακούμε» αν δεν μας αρέσουν αυτά που λέει στο ραδιόφωνο, αντίστοιχα του συστήνουμε να μην «κρυφοδιαβάζει» αυτά που γράφουμε και δεν του αρέσουν!!! Επικίνδυνος και άσχετος είναι ο ραδιοσχολιαστής, αφού με την ασχετοσύνη του, διώχνει εν δυνάμει επενδυτές του ΑΟΚ, φοβούμενοι λανθασμένα από την παραπληροφόρηση, πως αν αναλάβουν την ομάδα, θα επιβαρυνθούν και όλες τις υποχρεώσεις της προηγούμενης ΠΑΕ.

Άγνοια στο σχολιαστή επιτρέπεται, αφού ο άνθρωπος δεν είναι νομικός, και όπως ομολογεί έχει το νόμο, αλλά αποδεικνύεται ότι δεν μπορεί να τον κατανοήσει. Αυτό, όμως, δεν ισχύει για τον Κωστή Σιμιτσή, αφού είναι έγκριτος νομικός, που απλώς παράθεσε το νόμο σε διαδικτυακή ανάρτηση και σκόπιμα δεν σχολίασε, ότι ο νόμος δεν ισχύει για την περίπτωση του ΑΟΚ που ξεκίνησε εκκαθάριση πριν το 2016, για να μην κακοκαρδίσει τον φροντιστή-ραδιοσχολιαστή. Ο νόμος Κοντονή ισχύει από το 2016-2017 και μετά. Ξεκινάει μάλιστα μ’ αυτό: «Από την έναρξη της αγωνιστικής περιόδου 2016-2017 και εφεξής… σε περίπτωση που Α.Α.Ε. υποβιβάζεται και τίθεται σε καθεστώς εκκαθάρισης (σ.σ. ο ΑΟΚ υποβιβάστηκε και τέθηκε σε καθεστώς εκκαθάρισης το 2014) είτε λόγω υποβιβασμού της ομάδας κλπ., εφόσον συσταθεί νέα Α.Α.Ε. από το ίδιο ιδρυτικό αθλητικό σωματείο…διαδέχεται αυτοδικαίως την προηγούμενη, σε όλες εν γένει τις υποχρεώσεις της».

Αυτό σημαίνει, ότι εφόσον ο ΑΟΚ φτάσει σε σημείο να ανέβει σε επαγγελματική κατηγορία, ο επενδυτής που θα αναλάβει, θα χρειαστεί μόνο να πληρώσει τα έξοδα της εκκαθάρισης, ποσό που είναι περίπου 8.000 ευρώ. Καμιά άλλη υποχρέωση της παλιάς ΠΑΕ δεν τον ακολουθεί…

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ