Η μεταγραφική δραστηριότητα συνεχίζεται στην ομάδα ποδοσφαίρου του Αθλητικού Ομίλου «Καβάλα», ενώ παράλληλα γίνεται η προετοιμασία ενόψει του πρωταθλήματος της Super League 2. Η διοίκηση της Ποδοσφαιρικής Ανώνυμης Εταιρείας (Π.Α.Ε.) συμφώνησε και ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας με δύο αλλοδαπούς ποδοσφαιριστές, τον Βόσνιο Omar Pasagic και τον Σέρβο Bogdan Mandic. Ο πρώτος είναι 26 ετών, αγωνίζεται στην θέση του αριστερού ακραίου αμυντικού και άρχισε την καριέρα του στην Γερμανία στις χαμηλές κατηγορίες της χώρας φορώντας τις φανέλες των: Berliner, SV Rehden και TeBe Berlin. Την περίοδο 2018-2019 αγωνίστηκε στην Βοσνία με την φανέλα της Banja Luka, ενώ την περασμένη περίοδο φόρεσε την φανέλα της Novi Sad, με την οποία συμμετείχε στην Prva Liga (Β΄ κατηγορία) της Σερβίας.

Ο 25χρονος Σέρβος, Bogdan Mandic, είναι επιθετικός. Άρχισε την ποδοσφαιρική του καριέρα στην σερβική Vozdovac και συνέχισε σε άλλες ομάδες της πατρίδας του και του Μαυροβουνίου. Το καλοκαίρι του 2020 πραγματοποίησε ευρωπαϊκό «ντεμπούτο» με την Ίσκρα από το Μαυροβούνιο στα προκριματικά του Europa League. Στην Ελλάδα ήρθε τον χειμώνα του 2023 για την Προοδευτική, ενώ την περασμένη περίοδο πραγματοποίησε 19 συμμετοχές στο πρωτάθλημα της Super League 2 με την Ηλιούπολη.

Το Σάββατο 24 Αυγούστου 2024, ο Α.Ο.Κ. έδωσε παιχνίδι προετοιμασίας στην Αλεξανδρούπολη με την τοπική ομάδα, που θα συμμετέχει στο πρωτάθλημα της Γ΄ εθνικής κατηγορίας. Η γηπεδούχος ομάδα προηγήθηκε πολύ νωρίς με εύστοχο κτύπημα πέναλτι. Ο Α.Ο.Κ. είχε μεγάλη ευκαιρία να ισοφαρίσει με τον Βασίλη Παπαδόπουλο, αλλά το πλασέ που έκανε απέκρουσε ενστικτωδώς ο εξερχόμενος από την εστία του τερματοφύλακας της Αλεξανδρούπολης. Το α΄ ημίχρονο έληξε με σκορ 1-0. Ο Β. Παπαδόπουλος, που πήρε το περιβραχιόνιο του αρχηγού από τον Βασίλη Γαβριηλίδη, ήταν ο μεγάλος «πρωταγωνιστής» στο β΄ ημίχρονο του παιχνιδιού. Ισοφάρισε δύο φορές το προβάδισμα της Αλεξανδρούπολης και ήταν ο «κινητήριος μοχλός» στο παιχνίδι του Α.Ο.Κ. Μετά το 2-2, η ομάδα της Καβάλας «κυνήγησε» την νίκη, την οποία πήρε με τέρμα του Κομλιά ακριβώς στην τελευταία φάση του αγώνα! Μετά την επίτευξη του τέρματος, ο διαιτητής σφύριξε την λήξη. Η διάθεση για την νίκη που έδειξαν οι ποδοσφαιριστές του Α.Ο.Κ., παρά το ότι βρέθηκαν πίσω στο σκορ δύο φορές, είναι το αισιόδοξο στοιχείο από το συγκεκριμένο παιχνίδι. Το ερχόμενο παιχνίδι είναι με τον Μακεδονικό.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ