Οι ποδοσφαιριστές της ακαδημίας ποδοσφαίρου της Π.Α.Ε. Α.Ο. «Καβάλα» 1965 υποβλήθηκαν σε μετρήσεις των φυσικών ικανοτήτων τους

0

Πραγματοποιήθηκαν την περασμένη εβδομάδα, όπως αναφέρει δελτίο Τύπου, οι μετρήσεις αξιολόγησης των ποδοσφαιριστών των τμημάτων Κ12, Κ14, Κ16 της ακαδημίας του Αθλητικού Ομίλου «Καβάλα», υπό την επίβλεψη του τεχνικού συντονιστή, Άγγελου Κυρανούδη και των προπονητών, κ.κ. Βαγενά, Φουρκαλά, Μελισσόπουλου. Οι μετρήσεις αφορούσαν στην ευκαμψία των κάτω άκρων, την ταχύτητα, την αλτική ικανότητα, την ευκινησία και την αλλαγή κατεύθυνσης. Σκοπός είναι, η καλύτερη αξιολόγηση των ποδοσφαιριστών και η παροχή εξειδικευμένων ατομικών προγραμμάτων βελτίωσης βασικών φυσικών ικανοτήτων τους. Οι μετρήσεις θα αποτελέσουν μέτρο σύγκρισης της προόδου τους, με τις τελικές μετρήσεις που θα γίνουν στο τέλος της αγωνιστικής περιόδου.

Επίσης, η ακαδημία της Ποδοσφαιρικής Ανώνυμης Εταιρείας (Π.Α.Ε.) Α.Ο. «Καβάλα» 1965, θα συμμετέχει με τρία τμήματα Κ14, Κ12, Κ10, στο Χριστουγεννιάτικο τουρνουά ποδοσφαίρου, για φιλανθρωπικό σκοπό, που διοργανώνει ο Π.Α.Ο.Κ.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ