Το πρώτο παιχνίδι στην έδρα της, στο δημοτικό αθλητικό κέντρο «Αλεξάνδρα Δήμογλου», θα δώσει η ομάδα καλαθοσφαίρισης γυναικών των «Πανθήρων» Καβάλας. Αντίπαλος της είναι η ομάδα των Ιωαννίνων και το παιχνίδι θα διεξαχθεί την Κυριακή 22 Οκτωβρίου 2023, με ώρα έναρξης 3 το απόγευμα.

Η ομάδα των «Πανθήρων» προετοιμάζεται εντατικά, με μοναδική απούσα την Παναγιώτα Απούλτση, που είναι τραυματίας, ενώ η Ηλέκτρα Λυκάκη επιστρέφει και θα είναι στην διάθεση του προπονητή, Αρίστιππου Χαντέλη, ο οποίος είπε για το περασμένο παιχνίδι και για το ερχόμενο τα εξής: «Προερχόμαστε από ένα πολύ καλό αποτέλεσμα στην έδρα της Μ.Ε.Ν.Τ., το οποίο βαθμολογικά και ψυχολογικά μάς έδωσε μία μεγάλη ώθηση. Είμαι πολύ ευχαριστημένος από την προσπάθεια όλων των κοριτσιών, ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο που «κλείσαμε» την άμυνά μας, ελέγξαμε τα ριμπάουντ και μετατρέψαμε το συν έξι του ημιχρόνου στο συν είκοσι. Ωστόσο, είναι σημαντικό να μείνουμε ταπεινοί και να επικεντρωθούμε στην συνέχεια, γιατί το πρωτάθλημα δεν τελειώνει την πρώτη αγωνιστική και η συνέχεια αναμένεται πολύ δύσκολη. Πλέον, κοιτάμε τον επόμενο αγώνα απέναντι στα Ιωάννινα, που θα είναι και το πρώτο παιχνίδι στην έδρα μας. Τα Ιωάννινα δεν έχουν καταφέρει ακόμα να κάνουν νίκη στο πρωτάθλημα. Γνωρίζουμε πως ο κόουτς Τσιρώνης έχει κάνει πολύ καλή δουλειά, η ομάδα του θέλει να παίξει καλό μπάσκετ, δεν τους έχουν βοηθήσει τα αποτελέσματα, αλλά σίγουρα ψάχνουν την αντίδραση αρχίζοντας από το παιχνίδι της Κυριακής. Θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας, για να μας συμπαρασταθεί κι εμείς από την πλευρά μας, θα δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας, για να προσφέρουμε ωραίο θέαμα και να ανταποδώσουμε την στήριξη που θα μας προσφέρει η παρουσία του».

Η Νίκη Συροπούλου, παίκτρια των «Πανθήρων», δήλωσε: «Είναι ο πρώτος αγώνας πρωταθλήματος στην έδρα μας, θα είναι ένα δύσκολος, απέναντι σε μία ομάδα που θα προσπαθήσει να κάνει την πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα και γι’ αυτό καλούμε τον κόσμο της Καβάλας, να έρθει και να μας βοηθήσει με την παρουσία του, ώστε στο τέλος να πανηγυρίσουμε μαζί μία νίκη ακόμα»

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ