Η 3η περίοδος φαίνεται να είναι το καλύτερο διάστημα του παιχνιδιού για την ομάδα των «Πανθήρων» Καβάλας, που νίκησε εκτός έδρας την Αναγέννηση Νέου Ρυσίου με σκορ 62-43. Η άμυνα ήταν και πάλι το «κλειδί» για την νίκη, ωστόσο πρέπει να υπάρξει βελτίωση στην επιθετική απόδοση των δύο πρώτων περιόδων κάθε παιχνιδιού. Η Γεωργία Τριανταφύλλου σημείωσε 14 πόντους, ενώ αγωνίστηκαν και οι: Τσάντα 10 πόντοι, Λυκάκη 11, Παναγιωτίδου 7(1 τρίποντο), Μαραβέγια, Γαϊτάνη 8, Πετρουσέφσκα 10, Μαμαλίγκατζη 2, Παπαδοπούλου, Πιστιόλα, Τουρετζόγλου.

Ο προπονητής των «Πανθήρων», Αρίστιππος Χαντέλης, έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Ήταν ένα παιχνίδι που είχαμε το «πρέπει» της νίκης, για πρώτη φορά εκτός έδρας και το διαχειριστήκαμε άψογα. Οι παίκτριες ανταποκρίθηκαν στο δυνατό παιχνίδι του Ρυσίου, ενώ καταφέραμε και βάλαμε την μπάλα μέσα στην ρακέτα, ώστε να παίξουμε με τις ψηλές παίκτριες, όπως είχαμε σχεδιάσει. Είχαμε την υπομονή να «διαβάσουμε» τα miss match και να «χτυπήσουμε» στις αδυναμίες του αντιπάλου. Για μία ακόμα φορά, το κομμάτι της άμυνας ήταν αυτό που μας έδωσε την ενέργεια για τη νίκη, όπως και σε κάθε μεγάλο παιχνίδι φέτος. Έχουμε μία εβδομάδα μπροστά πλέον, που θα λειτουργήσει ως μίνι προετοιμασία, ώστε να μπούνε και οι παίκτριες που είχαν μείνει εκτός λόγω ιώσεων και να πάμε να παίξουμε ένα πολύ δυνατό και δύσκολο παιχνίδι απέναντι στον Πιερικό, για το τέλος του πρώτου γύρου του πρωταθλήματος. Συγχαρητήρια στις παίκτριες που τα έδωσαν και πάλι όλα, για να φτάσουμε στο τελικό αποτέλεσμα».

Στα άλλα παιχνίδια της 12ης αγωνιστικής ημέρας του πρωταθλήματος της Α2 εθνικής κατηγορίας καλαθοσφαίρισης γυναικών στον 2ο όμιλο σημειώθηκαν τα εξής αποτελέσματα: Ανόρθωση Βόλου-Πανσερραϊκός 69-72, Άρης Θεσσαλονίκης-Πανόραμα 55-62, Πυλαία-Σ.Κ. Ιωάννινα 75-34, Απόλλων Πτολεμαΐδας-Μ.Ε.Ν.Τ. 49-60.

Η βαθμολογία στον όμιλο είναι η εξής: Πανσερραϊκός 21 βαθμοί, Παναθλητικός 20, Πυλαία 18, Πάνθηρες Καβάλας 17, Ανόρθωση Βόλου 17, Πανόραμα 15, Πιερικός/Αρχέλαος Κατερίνης 15, Άρης Θεσσαλονίκης 15, Μ.Ε.Ν.Τ. 13, Αναγέννηση Νέου Ρυσίου 12, Απόλλων Πτολεμαϊδας 10, Σ.Κ. Ιωάννινα 10.

Την 13η αγωνιστική ημέρα (28 Ιανουαρίου 2024) θα παίξουν: Πάνθηρες Καβάλας-Πιερικός/Αρχέλαος Κατερίνης, Μ.Ε.Ν.Τ.-Αναγέννηση Νέου Ρυσίου, Σ.Κ. Ιωάννινα-Απόλλων Πτολεμαϊδας, Παναθλητικός-Πυλαία, Πανόραμα-Ανόρθωση Βόλου, ρεπό Άρης Θεσσαλονίκης, Πανσερραϊκός.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ