Οι ομάδες Κ15 και Κ17 της Ε.Π.Σ. Καβάλας έκαναν ένα (σημαντικό) βήμα πρόκρισης

0

Νικηφόρα ήταν τα αποτελέσματα που έφεραν οι ομάδες Κ15 και Κ17 της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων (Ε.Π.Σ.) Καβάλας απέναντι στις αντίστοιχες της Ε.Π.Σ. Θράκης, στα παιχνίδια που διεξήχθησαν την Τετάρτη 9 Μαρτίου 2022 στην Κομοτηνή. Οι ομάδες της Ε.Π.Σ. Καβάλας σημείωσαν νίκες και «έβαλαν πλώρη», για την πρόκριση στην επόμενη φάση του πανελλήνιου πρωταθλήματος προεπιλογής εθνικών ομάδων.

Συγκεκριμένα, στο πρώτο παιχνίδι, η ομάδα Κ15 νίκησε με σκορ 4-0 και βρέθηκε στην 2η θέση της βαθμολογίας του ομίλου της. Τα τέρματα σκόραραν οι: Τζούλας, Γαβριηλίδης, Γκίκα, Αναστασιάδης. Στο δεύτερο παιχνίδι, η ομάδα Κ17 πήρε την νίκη με δύο τέρματα που σκόραρε ο Ευαγγέλου και διατήρησε την θέση στην βαθμολογία, που δίνει την πρόκριση στην επόμενη φάση του πρωταθλήματος. Πλέον, οι ομάδες της Ε.Π.Σ. Καβάλας επικεντρώνονται στα εντός έδρας παιχνίδια με την Ε.Π.Σ. Ξάνθης στις 16 Μαρτίου 2022, που θα κρίνουν σε μεγάλο βαθμό την πρόκριση.

Ο πρόεδρος και τα μέλη της τεχνικής επιτροπής μικτών ομάδων της Ε.Π.Σ. Καβάλας συγχαίρουν θερμά τους ποδοσφαιριστές και τους προπονητές των ομάδων, για την πορεία και εύχονται την πρόκριση στην τελική φάση της διοργάνωσης.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ