Οι τρέχουσες και οι μελλοντικές ανάγκες των ξενοδοχείων και των άλλων μικρομεσαίων επιχειρήσεων στον κλάδο του τουρισμού, σε θέματα ψηφιακής μεταρρύθμισης, τεχνολογικών προϊόντων και υπηρεσιών συζητήθηκαν στην εκδήλωση με θέμα: «Νέες τεχνολογίες στην φιλοξενία και τον τουρισμό», που διοργάνωσε ο Σύνδεσμος Ξενοδόχων Καβάλας, σε συνεργασία με τον Capsule T Travel & Hospitality Accelerator.

Ο CapsuleT είναι μία πρωτοβουλία του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδας (Ξ.Ε.Ε.), για την δημιουργία του πρώτου και μοναδικού επιταχυντή νεοφυών επιχειρήσεων στον τουρισμό. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο Lucy στην Καβάλα την Τετάρτη 3 Απριλίου 2024. Όπως αναφέρει δελτίο Τύπου, ο πρόεδρος του Συνδέσμου Ξενοδόχων Καβάλας, Αντώνης Μιτζάλης, χαιρετίζοντας την εκδήλωση, ανέφερε πως η εκδήλωση έχει σκοπό την γνωριμία των ξενοδόχων της Καβάλας με την κοινότητα των startups (νεοφυών επιχειρήσεων) τουρισμού και την παρουσίαση καινοτόμων προϊόντων και υπηρεσιών, που θα ενισχύσουν την αποδοτικότητα και ανταγωνιστικότητα των επιχειρήσεών τους. Βασικό στοιχείο της εκδήλωσης, ήταν οι παρουσιάσεις από 9 νεοφυείς επιχειρήσεις των τεχνολογικών τους λύσεων και πώς εκείνες συμβάλλουν στην επόμενη μέρα του τουρισμού σε συγκεκριμένους τομείς όπως: operations, mobility, accessibility.

Με συντονίστρια την Κατερίνα Σαριδάκη, διευθύντρια του Capsule T, οι εκπρόσωποι των φιλοξενούμενων νεοφυών επιχειρήσεων παρουσίασαν τις προτάσεις τους και στην συνέχεια συζήτησαν με το κοινό, θέματα που αφορούν στις λύσεις που προσφέρουν οι νεοφυείς εταιρίες στην εξοικονόμηση χρόνου, κόστους και πόρων. Τις προτάσεις τους παρουσίασαν οι: Κωνσταντίνος Τζώρτζης, CEO/Co-founder (διευθύνων σύμβουλος και συνιδρυτής) της Unlimited Adrenaline, Ελισάβετ Καρατζά, Co-founder της Deliverback, Ηλίας Ανδρέας Αλεξάκης, Co-founder της Orbito Travel, Τάσος Καναβός, Co-founder της Cellarhopping, Γιάννης Μτζαβράκος, Product Lead του Travelr, Γιώργος Κονταξής, Co-founder της Vivestia, Γιώργος Πιλπιλίδης, CEO της Kleesto, Στέλιος Χρηστάκης, CEO/Co-founder της Tourmie, Κωνσταντίνος Σεϊνταρίδης, Co-founder της Mystery Pot.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ