Την ανοδική πορεία τους συνέχισαν οι μικτές ομάδες της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων (Ε.Π.Σ.) Καβάλας. Στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής ημέρας του πανελλήνιου πρωταθλήματος προεπιλογής εθνικών ομάδων Κ14 και Κ16, πέτυχαν δύο νίκες επί των αντίστοιχων ομάδων της Ε.Π.Σ. Έβρου.

Η ομάδα κάτω των 14 ετών (Κ14), αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 58ο λεπτό με τέρμα που σημείωσε ο Τσουκνίδης, ισοφάρισε στο 73ο λεπτό με τον Γαλόπουλο και στον επιπλέον χρόνο του παιχνιδιού πήρε την νίκη με τέρμα που πέτυχε ο Μήτρου και παρέμεινε στην 1η θέση της βαθμολογίας του ομίλου. Προπονητής της ομάδας Κ14 της Ε.Π.Σ. Καβάλας είναι ο Αργύρης Ελευθεριάδης.

Η ομάδα κάτω των 16 ετών (Κ16) νίκησε με σκορ 5-2 και ανέβηκε στην 1η θέση της βαθμολογίας. Η ομάδα του Λουκά Τερμεντζή είχε σε καλή μέρα τον Ανανιάδη, ο οποίος σκόραρε τρεις φορές, ενώ τα άλλα δύο τέρματα σημείωσαν ο Καΐπης και ο Προβατίδης. Την ερχόμενη αγωνιστική ημέρα, οι μικτές ομάδες της Ε.Π.Σ. Καβάλας θα παίξουν με τις ομάδες της Ε.Π.Σ. Θράκης στην Κομοτηνή στις 31 Ιανουαρίου 2024. Ο πρόεδρος και τα μέλη της εκτελεστικής επιτροπής της Ε.Π.Σ. Καβάλας συγχαίρουν θερμά τους ποδοσφαιριστές και τους προπονητές των μικτών ομάδων για τις επιτυχίες τους.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ