Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, για την ομαλή και ασφαλή διεξαγωγή του νυχτερινού αγώνα δρόμου μέσα στην πόλη της Καβάλας και για την αποφυγή της ταλαιπωρίας των οδηγών των οχημάτων, ανακοίνωσε η Τροχαία Καβάλας, σε συνεργασία με τους διοργανωτές του αγώνα. Συγκεκριμένα:
1) Απαγορεύεται η στάση και η στάθμευση παντός οχήματος το Σάββατο 17-09-2016: α) Κατά τις ώρες 17.30-22.30 στο αριστερό άκρο της οδού Ομονοίας, από τη συμβολή με την οδό Κουντουριώτου μέχρι τη συμβολή με την οδό Ίωνος Δραγούμη, β) κατά τις ώρες 18.00-22.00 στην οδό Χρυσοστόμου Σμύρνης (στο ρεύμα κυκλοφορίας προς την έξοδο της πόλης), από την αρχή (κόμβος Φαλήρου) μέχρι τη συμβολή με την οδό Φιλαδελφείας, γ) κατά τις ώρες 17.30-22.30, εκατέρωθεν της οδού Αμερικανικού Ερυθρού Σταυρού, από τη συμβολή με την οδό Γαλλικής Δημοκρατίας μέχρι τη συμβολή με την οδό Ελληνικής Δημοκρατίας.
2) Απαγορεύεται η κυκλοφορία όλων των οχημάτων κατά τις ώρες 19.50-20.30 του Σαββάτου 17-09-2016 στις ακόλουθες οδούς: Ομονοίας (από Ίωνος Δραγούμη μέχρι Εθνάρχου Μακαρίου), Εθνάρχου Μακαρίου, Κωνσταντίνου Παλαιολόγου, Δαμιανού (από Εθνάρχου Μακαρίου μέχρι Κύπρου), Κύπρου (από πλατεία Καπνεργάτη μέχρι Ελευθερίου Βενιζέλου), Ελευθερίου Βενιζέλου (από Μητροπολίτου Χρυσοστόμου μέχρι Φάληρο).
3) Απαγορεύεται η κυκλοφορία όλων των οχημάτων κατά τις ώρες 18.00-22.30 του Σαββάτου 17-09-2016, στην αριστερή λωρίδα και των δύο ρευμάτων κυκλοφορίας των οδών Χρυσοστόμου Σμύρνης και Τενέδου.
4) Απαγορεύεται η κυκλοφορία όλων των οχημάτων κατά τις ώρες 20.00-22.00 του Σαββάτου 17-09-2016 στις οδούς Θεοδώρου Πουλίδου (από τον φάρο μέχρι την οδό Μοχάμετ Άλι, Μοχάμετ Άλι, Ανθεμίου, Λάμπρου Κατσώνη, Ομονοίας (στην αριστερή λωρίδα από Κουντουριώτου μέχρι Ίωνος Δραγούμη).
5) Απαγορεύεται η κυκλοφορία όλων των οχημάτων κατά τις ώρες 17.30-23.00 του Σαββάτου 17-09-2016 στην οδό Δοϊράνης (από Ελευθερίου Βενιζέλου μέχρι οδό Ομονοίας).
Κατά τη διάρκεια των ανωτέρω κυκλοφοριακών ρυθμίσεων, η κίνηση των οχημάτων θα διεξάγεται μέσω παρακαμπτήριων οδών, ενώ η κίνηση των οχημάτων που κατευθύνονται από τις δυτικές συνοικίες της πόλης της Καβάλας (Βύρωνας, Κηπούπολη, Άγιος Λουκάς, Καλαμίτσα, Νεάπολη) προς το κέντρο θα πραγματοποιείται, είτε μέσω της οδού 7ης Μεραρχίας, είτε μέσω της οδού Τενέδου (κίνηση αρχικά προς έξοδο πόλης και αναστροφή στο χώρο στάθμευσης έναντι κεντρικής εισόδου ακτής Καλαμίτσας).
– Οι ανωτέρω ρυθμίσεις δύναται να αρθούν νωρίτερα από την καθορισμένη, κατά περίπτωση, ώρα, μετά τη διέλευση του τελευταίου αθλητή και την άρση της υπάρχουσας σήμανσης.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ