Πραγματοποιήθηκαν με επιτυχία, την Τετάρτη 3 Aυγούστου 2022, στο δημοτικό στάδιο Καβάλας «Ανθή Καραγιάννη», οι αγωνιστικές δοκιμασίες των διαιτητών και βοηθών διαιτητών 1ης, 2ης και 3ης κατηγορίας των Ενώσεων Ποδοσφαιρικών Σωματείων (Ε.Π.Σ.) Καβάλας, Δράμας, Ξάνθης, Έβρου, Θράκης, Χαλκιδικής, Σερρών, Μακεδονίας, Κιλκίς, παρουσία μελών της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτητών της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας (Κ.Ε.Δ./Ε.Π.Ο.).

Η Επιτροπή Διαιτησίας της Ε.Π.Σ. Καβάλας συγχαίρει όλους τους διαιτητές και βοηθούς διαιτητές, για την επιτυχή περαίωση των αγωνιστικών δοκιμασιών και ιδιαιτέρως τα μέλη της: Παναγιώτη Ραφαήλ Τσιάρα, Αναστασία Μυλοπούλου, Αναστάσιο Τσιλίκα, Ανάργυρο Κατσίνη, Αναστάσιο Καρασαββαΐδη, Λάμπρο Σακάλογλου, Κωνσταντίνο Δεδονάκη, Ανδρέα Ζαχαριά, Ιωάννη Γεωργαντέλη και εύχεται σ’ αυτά, να έχουν μία παραγωγική διαιτητική χρονιά.

Επίσης, συγχαίρει την προσφάτως επιλεγείσα Κ.Ε.Δ./Ε.Π.Ο. και ιδιαιτέρως τον Καβαλιώτη Σταύρο Μάνταλο, ο οποίος αναλαμβάνει υπεύθυνος εκπαίδευσης, εκγύμνασης και ανάπτυξης αξιωματούχων διαιτησίας και εύχεται στα μέλη της επιτροπής καλή επιτυχία στο δύσκολο έργο τους.

Τέλος, η Επιτροπή Διαιτησίας της Ε.Π.Σ. Καβάλας ευχαριστεί για την συμβολή τους στην άψογη διεξαγωγή των αγωνιστικών δοκιμασιών των διαιτητών και των βοηθών διαιτητών: τον Δήμο Καβάλας και ιδιαιτέρως τον αντιδήμαρχο αθλητισμού Κωνσταντίνο Βακιρτζή, τον διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου Καβάλας Κωνσταντίνο Κλειτσιώτη, τον ιατρό καρδιολόγο του νοσοκομείου Ιωακείμ Μήττα, το Κέντρο Ιατρικής Αποκατάστασης «ΛΥΔΙΑ» για την παραχώρηση του ασθενοφόρου οχήματος, τον έμπορο λαϊκών αγορών Χρήστο Τσιτσιλικάκη για την δωρεάν παροχή φρούτων και το εστιατόριο La Rocca, για την παροχή νερών και σάντουιτς για τους διαιτητές και τους βοηθούς διαιτητών.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ