• Μπορούσαν να προληφθούν οι ζημιές που προκλήθηκαν στο δημοτικό στάδιο Καβάλας, «Ανθή Καραγιάννη», στη διάρκεια του τελικού αγώνα της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας; Εγώ θεωρώ ότι μπορούσαν.
  • Προκαλεί απορία και προβληματισμό, συγχρόνως, πως πέρασαν οι πυρσοί εντός του σταδίου, τους οποίους μερίδα των φιλάθλων έριξε στον ελαστικό τάπητα (ταρτάν) και στην κερκίδα, προκαλώντας το κάψιμο πλαστικών καθισμάτων και κάποιων σημείων του ελαστικού τάπητα.
  • Δεν έγινε έλεγχος, από τους αστυνομικούς, κατά την είσοδο των φιλάθλων στο στάδιο; Βεβαίως και δεν πρόκειται για «χούλιγκαν», αλλά δεν αποκλείεται κάποιος ανεγκέφαλος να μετέφερε κάτι επικίνδυνο πάνω του.
  • Εκτός από την αποκατάσταση των φθορών, το διοικητικό συμβούλιο της Ε.Π.Σ. Καβάλας οφείλει να επανεξετάσει την έδρα διεξαγωγής του τελικού αγώνα της διοργάνωσης του κυπέλλου. Κατά την άποψη μου, ο τελικός αγώνας πρέπει να διεξάγεται στο γήπεδο της Ε.Π.Σ. Καβάλας, το λεγόμενο «Ενωσιακό», στα Αμισιανά. Κι αν δεν επαρκεί η υφιστάμενη κερκίδα, μπορεί να κατασκευάσει μία επέκταση, για να αυξήσει τη χωρητικότητα.
  • Οι Δήμοι παραχωρούν τα γήπεδα στα ερασιτεχνικά σωματεία, αλλά και η Ε.Π.Σ. Καβάλας πρέπει να αξιοποιήσει το δικό της γήπεδο για τη φιλοξενία των τελικών αγώνων των διοργανώσεων της. Κι αν οι φίλαθλοι παρεκτρέπονται, προκαλώντας φθορές, να επιβάλλει τα σχετικά πρόστιμα, ή και αφαίρεση βαθμών από τα πρωταθλήματα.
  • Εύχομαι να είναι ο τελευταίος τελικός που διεξήχθη στο στάδιο «Ανθή Καραγιάννη», το οποίο πρέπει να προστατέψουμε και να βελτιώσουμε, ώστε ο Δήμος Καβάλας να το χρησιμοποιήσει ως «εργαλείο» για την ανάπτυξη του αθλητικού τουρισμού. Αν και πέρασαν τα χρόνια, εξακολουθεί να είναι το καλύτερο στάδιο από τη Θεσσαλονίκη μέχρι τον Έβρο και η συντήρησή του είναι δύσκολη.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ