-Η Qatar Airways γιορτάζει την 5η επέτειο πτήσεων μεταξύ Ντόχας-Μυκόνου! Τα τελευταία πέντε χρόνια, η Qatar Airways έχει μεταφέρει, περίπου, 50.000 επιβάτες στις πτήσεις αυτές, από την Ντόχα προς την Μύκονο. Οι πτήσεις γίνονται με τα σύγχρονα αεροσκάφη Airbus A320, τέσσερις φορές την εβδομάδα! Κι εμείς, καρντάσια, συζητάμε με την Aegean, αν θα κρατήσει τις δύο πτήσεις την εβδομάδα, που έβαλε τον Φεβρουάριο του 2023, από την Καβάλα προς την Αθήνα!

-Πέντε χρόνια, λοιπόν, η εταιρεία Qatar Airways μεταφέρει στην Μύκονο τους «εμίρηδες», ενώ στην γραμμή Καβάλα-Αθήνα ταξιδεύουν… οι  «κακομοίρηδες»! Άλλοι έχουν πρόσβαση στην Qatar Airways κι άλλοι συζητούν με εταιρείες χαμηλού κόστους, για να αυξήσουν την επιβατική κίνηση στο αεροδρόμιο «Μέγας Αλέξανδρος». Υποτίθεται ότι, η παραχώρηση των περιφερειακών αεροδρομίων της Ελλάδας στην Fraport, θα βοηθούσε ώστε να προσελκύσουν εταιρείες του επιπέδου της Qatar Airways.

-Μήπως, καρντάσια, πρέπει να μεταφερθεί το αεροδρόμιο «Μέγας Αλέξανδρος» στην Θάσο, για να συνδεθεί με προορισμούς όπως η Ντόχα και να ενδιαφερθούν οι μεγάλες αεροπορικές εταιρείες; Άλλωστε, η Θάσος είναι η Μύκονος του βόρειου Αιγαίου. «Θέλουμε να τονώσουμε τις πτήσεις του εξωτερικού, που η Καβάλα, κυρίως λόγω της Θάσου, το έχει, αλλά έχουμε αποφασίσει να κάνουμε ένα πρόγραμμα που θα το ονομάζουμε marketing support, δηλαδή υποστήριξη του αεροδρομίου, ώστε να στηρίξουμε και να διαφημίσουμε αυτή την πτήση», δήλωσε ο Μιχάλης Αμοιρίδης, θεματικός αντιπεριφερειάρχης υποδομών της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης. Μπορείς, Μιχάλη μου, να συζητήσεις με εταιρείες όπως η Qatar Airways, για να κάνει πτήσεις το καλοκαίρι και στην Θάσο (μέσω του αεροδρομίου «Μέγας Αλέξανδρος»); Βάλε «μεσολαβήτρια» την Fraport, που τα κατάφερε στην Μύκονο.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ