Οι απόστρατοι Σωμάτων Ασφαλείας Νομού Καβάλας έκοψαν βασιλόπιτα, γλέντησαν και βράβευσαν τα παιδιά που εισήχθησαν στην τριτοβάθμια εκπαίδευση

0

Μεγάλη επιτυχία σημείωσε η εκδήλωση για την κοπή της βασιλόπιτας του Συνδέσμου Απόστρατων Σωμάτων Ασφαλείας Νομού Καβάλας, που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2017 στο κέντρο διασκέδασης «Καβαλιώτισσα». Παρουσία εκπροσώπων των τοπικών αρχών, των προέδρων των Συνδέσμων Ξάνθης και Ροδόπης, μελών και πλήθους φίλων, ο αιδεσιμότατος Παπαφίλιππος του Ι.Ν. Αγίας Τριάδας, ευλόγησε τη βασιλόπιτα και μετέφερε τις ευχές και τις ευλογίες του μητροπολίτη Φιλίππων Νεαπόλεως Θάσου. Εν συνεχεία, ο πρόεδρος του Συνδέσμου, Ηλίας Κιοσσές, αφού ευχαρίστησε όλους τους παρευρισκόμενους, έκανε σύντομο απολογισμό των αγωνιστικών δράσεων του διοικητικού συμβουλίου, για τις περικοπές στις συντάξεις και στα επικουρικά ταμεία και ανακοίνωσε τις προγραμματισμένες δραστηριότητες για το έτος 2017. Ακολούθως, βραβεύτηκαν τα παιδιά των μελών του Συνδέσμου, που πέτυχαν στις πανελλήνιες εξετάσεις για την εισαγωγή στα Ανώτατα και Τεχνολογικά Εκπαιδευτικά Ιδρύματα, με την επίδοση βιβλιαρίων τραπέζης με ένα συμβολικό χρηματικό ποσό, μία εικόνα της Παναγίας και το βιβλίο του δικηγόρου και νομικού συμβούλου του Συνδέσμου, Δημήτρη Αποστολίδη, με τον τίτλο: «ΦΙΛΙΠΠΟΙ, Η ΜΙΣΑΓΓΕΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΩΝ». Τα παιδιά που βραβεύτηκαν ήταν τα ακόλουθα:

  • ΔΕΛΗΔΗΜΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ-ΑΓΓΕΛΟΣ του Δημοσθένη (Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων, μηχανικός Επιστήμης Υλικών)
  • ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΣΑΒΒΑΣ του Ηλία (Τ.Ε.Ι. Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης, μηχανικών Πληροφορικής)
  • ΝΙΚΟΛΑΪΔΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ του Ελευθερίου (Τ.Ε.Ι. Αθηνών, εσωτερική αρχιτεκτονική διακόσμηση και σχεδιασμός αντικειμένων)
  • ΠΑΝΑΓΙΩΤΙΔΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ του Γεωργίου (Σχολή Εμποροπλοιάρχων Θεσσαλονίκης)
  • ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΝΑ του Ιωάννη (Ανώτερη Σχολή Καλών Τεχνών Πανεπιστημίου Αθηνών)
  • ΧΑΤΖΗΘΕΟΔΩΡΟΥ ΧΡΥΣΟΥΛΑ του Κωνσταντίνου (Τ.Ε.Ι. Αγίου Νικολάου Κρήτης)
  • ΧΟΡΟΖΗ ΜΑΡΙΑ του Αθανασίου (Νοσηλευτική Τ.Ε.Ι. Ιωαννίνων)
  • ΣΟΥΖΟΥ ΚΥΡΙΑΚΗ του Βασιλείου (12η στη σειρά πανελληνίως, Τ.Ε.Ι. Α.Μ.-Θ.)

Μετά τη βράβευση έγινε γλέντι με ζωντανή μουσική και πολύ κέφι έως αργά το απόγευμα. Την  εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους οι: Νίκος Παναγιωτόπουλος (βουλευτής Καβάλας), Θόδωρος Μαρκόπουλος (αντιπεριφερειάρχης Καβάλας), Γιώργος Γκράνας (αστυνομικός διευθυντής Καβάλας), Γιάννης Πασχαλίδης, Μίμης Χριστοφιλογιάννης, Δημήτρης Καζανίδης (αντιπρόεδρος «Δημωφέλεια», δημοτικός σύμβουλος Δήμου Καβάλας), Θόδωρος Τζατζάρης (δημοτικός σύμβουλος Δήμου Καβάλας), Νίκος Ίμβρος (πρόεδρος αστυνομικών υπαλλήλων Νομού Καβάλας), Θέμης Ιωαννίδης (πρόεδρος παραρτήματος Καβάλας Ι.Ρ.Α.), Θεοφάνης Καραμπιμπέρης (πρόεδρος Συνδέσμου Απόστρατων Σωμάτων Ασφαλείας Νομού Ξάνθης), Αργύριος Κυριαζίδης (πρόεδρος Συνδέσμου Απόστρατων Σωμάτων Ασφαλείας Νομού Ροδόπης).

Ο πρόεδρος και τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου του Συνδέσμου Καβάλας, ευχαριστούν θερμά τους επίσημους προσκεκλημένους, που με την παρουσία τους λάμπρυναν την  εκδήλωση, όλα τα μέλη και τους φίλους, το Τουριστικό Γραφείο STELLA’S TOURS και το ζαχαροπλαστείο «ΜΑΡΑΝΤΙΔΗΣ», για την ευγενική προσφορά τους.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ