– Οι έμποροι της Καβάλας προσδοκούν να πάρουν μία «ανάσα» στο δεκαήμερο προσφορών που άρχισε την Τρίτη 1 Νοεμβρίου 2016.
– Το εύχομαι, ολόψυχα, καρντάσια, αλλά όσο πλησιάζει το τέλος του έτους, τόσο αυξάνονται οι οικονομικές υποχρεώσεις των νοικοκυριών.
ΕΝΦΙΑ, πετρέλαιο θέρμανσης, τέλη κυκλοφορίας, ρυθμίσεις στη Δ.Ε.Η. και στα δάνεια, τι να περισσέψει για να ψωνίσουν από την τοπική αγορά οι Καβαλιώτες;
– Εάν θα υπάρξει κάποια κίνηση, αυτή θα είναι την περίοδο των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.
– Αυτό δεν σημαίνει, βεβαίως, ότι οι έμποροι θα καθίσουν με «σταυρωμένα χέρια» και θα κλαίνε την μοίρα τους.
– «Μάζευε και ας είναι ρώγες», λέει ο λαός μας. Κάθε ευρώ που μπαίνει στο ταμείο των εμπορικών καταστημάτων είναι καλοδεχούμενο και σημαντικό.
– Εκτός από τους πολίτες, οι υποχρεώσεις «τρέχουν» και για τους εμπόρους, που ξεπέρασαν τα όρια της αντοχής και της υπομονής.
– Πως αλλάζουν οι καιροί! Το εισιτήριο στο ερχόμενο παιχνίδι της ομάδας μπάσκετ της Καβάλας μειώθηκε από 10 στα 5 ευρώ.
– Επίσης, ο αριθμός των μαθητών που θα παρακολουθήσουν δωρεάν το παιχνίδι, κατόπιν κλήρωσης, αυξήθηκε από πενήντα στους εκατό.
– Η διοίκηση της ομάδας χρησιμοποιεί κάθε τρόπο, για να δελεάσει τον κόσμο και να βελτιωθεί η εικόνα στις κερκίδες του γυμναστηρίου της Καλαμίτσας.
– Σε λίγο καιρό, προβλέπω να ανακοινώσει τις νέες μειωμένες τιμές των εισιτηρίων διαρκείας, τα οποία δεν έχουν κίνηση, όπως φαίνεται από την προσέλευση των φιλάθλων στα εντός έδρας παιχνίδια.
– Εύχομαι, μόνο, Βαγγέλη μου, να μη συνδεθεί το όνομα σου με δεύτερο συνεχόμενο υποβιβασμό και την απαξίωση της ομάδας.
– «Η Καβάλα δεν θα γίνει Κ.Α.Ο.Δ.», δήλωσες κι εγώ την κράτησα τη δήλωση αυτή.
– Αλίμονο σου, αν «εξαφανιστεί» από τον μπασκετικό χάρτη η ομάδα που είναι το «καμάρι» των Καβαλιωτών και όχι μόνο των μπασκετόφιλων.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ