• Δυσανασχέτησε ο πρόεδρος των καφεζυθοπωλών Νομού Καβάλας, Παναγιώτης Βασιλούδης, από τους συνεχείς ελέγχους της Διεύθυνσης Υγείας και άλλων Υπηρεσιών στα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος της Καβάλας και της Θάσου. Μίλησε, μάλιστα, για «εμμονή» των υπηρεσιακών παραγόντων, σε δήλωση που έκανε σε κάποιο τοπικό Μέσο Ενημέρωσης.
  • Δεν βλέπουν τίποτα άλλο στον ύπνο τους οι υπηρεσιακοί παράγοντες, καρντάσι πρόεδρε, παρά μόνο πότε θα ξυπνήσουν για να αρχίσουν τους ελέγχους στα καταστήματα.
  • Ενώ θα έπρεπε ο πρόεδρος να διαμαρτυρηθεί γιατί δεν γίνονται έλεγχοι ,στην πιο κρίσιμη περίοδο του έτους (την τουριστική δηλαδή), δυσφορεί επειδή τα ελεγκτικά όργανα κάνουν, επιτέλους, τη δουλειά τους!
  • Οι έλεγχοι δεν προστατεύουν μόνο τα συμφέροντα του κράτους και τους πολίτες, αλλά και τους επαγγελματίες που είναι έντιμοι και νομοταγείς, απέναντι στους «συναδέλφους» τους που χρησιμοποιούν αθέμιτα μέσα και παραβαίνουν τη νομοθεσία.
  • Επίσης, προστατεύουν το τουριστικό προϊόν του τόπου από τους κακούς επαγγελματίες, οι οποίοι δυσφημούν την Καβάλα και τη Θάσο με τις παρανομίες τους. Και, βεβαίως, οι έλεγχοι αποτελούν προληπτικό μέτρο, για την πάταξη της ασυδοσίας. Μακάρι να γινόντουσαν όλη τη διάρκεια του έτους και όχι μόνο σε ορισμένες περιόδους.
  • Οι σωστοί επαγγελματίες δεν έχουν να φοβηθούν τίποτα από τον έλεγχο. Κι αυτό έπρεπε να τονίσει στη δήλωση του, το καρντάσι ο πρόεδρος των καφεζυθοπωλών.
  • Δεν καταλαβαίνω, επίσης, το σχόλιο δημοσιογράφου, ότι οι έλεγχοι είναι υπερβολικοί. Δεν αναφέρει συγκεκριμένο παράδειγμα που έγινε κατάχρηση από την πλευρά των ελεγκτικών οργάνων. Κι αν υπήρξε τέτοιο περιστατικό, έπρεπε να καταγγελθεί στο σωματείο των καφεζυθοπωλών και να κινηθεί η σχετική νομική διαδικασία. Γιατί, ο νόμος προστατεύει και τον ελεγχόμενο, σε τυχόν αυθαιρεσία του ελεγκτή.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ