Το Τμήμα Καβάλας του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού (Σ.Ε.Ο.) συνεχίζει τον εορτασμό της επετείου των ογδόντα ετών παρουσίας στην πόλη με μία ακόμα εκδήλωση, που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 25 Φεβρουαρίου 2018 στις 11π.μ. στο αρχαιολογικό μουσείο. Η εκδήλωση θα περιλαμβάνει δύο ενδιαφέρουσες εισηγήσεις, από τη συγγραφέα, Νοέλ Μπάξερ, με θέμα: «Τα διαχρονικά οφέλη του Οδηγισμού για ένα νέο» και από την αναπληρώτρια διευθύντρια της εταιρείας «Λιπάσματα Νέας Καρβάλης»-Δρ. χημικό μηχανικό, Θεοδώρα Κουλουρά, με θέμα: «Εθελοντισμός και επαγγελματικές προοπτικές».

Επίσης, θα γίνουν βραβεύσεις, προβολή video με τίτλο: «Ογδόντα χρόνια Τοπικό Τμήμα Καβάλας» και στο τέλος θα ακουστούν διασκευασμένα τραγούδια για τον Οδηγισμό, από τον Θανάση Κωνσταντινίδη, με μία κιθάρα και φωνή. Η εκδήλωση θα κλείσει με το Οδηγικό κινητικό τραγούδι «Κρίκος».

Να αναφέρουμε, ακόμα, ότι για το παρελθόν και το μέλλον του Οδηγισμού θα μιλήσουν τα στελέχη του Τοπικού Τμήματος Καβάλας: Κατίνα Μπούνα, Ζελιάνα Κρυωνά, Δημοσθένης Τουλκίδης, Έλενα Ζουμπουλίδου.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ