– Έχει ξεπεράσει το όριο του πολιτικού θράσους, συγνώμη για τη σκληρή έκφραση, αλλά είναι αυτή που αποτυπώνει την πραγματικότητα, δυστυχώς, όσον αφορά την στάση του συνδυασμού «Ο Τόπος της Ζωής μας» και ειδικότερα του επικεφαλής, Μάκη Παπαδόπουλου, ο οποίος «χτύπησε» άλλη μια φορά, με δελτίο Τύπου για τη διαμάχη μεταξύ του Δήμου Καβάλας και του Οργανισμού Λιμένα Καβάλας.
– Ο Μάκης Παπαδόπουλος ασκεί κριτική στη δημοτική αρχή και συγκεκριμένα στη δήμαρχο και στην πρόεδρο της δημοτικής κοινωφελούς επιχείρησης «Δημωφέλεια», Αναστασία Ιωσηφίδου, διότι βιάστηκε να προβεί σε δέσμευση των τραπεζικών λογαριασμών του Ο.Λ.Κ., για την αποζημίωση του 1,5 εκατομμυρίου ευρώ, που οφείλει να καταβάλλει, έπειτα από σειρά δικαστικών αποφάσεων, ο Ο.Λ.Κ. προς τη «Δημωφέλεια».
– Η «βιασύνη» αυτή, αναφέρει στο δελτίο Τύπου, προκάλεσε πρόβλημα στην μισθοδοσία των Καβαλιωτών υπαλλήλων του Ο.Λ.Κ. και στην πληρωμή των προμηθευτών και των εργολάβων έργων!
– Δεν πέρασε πολύς καιρός, που ο επικεφαλής του συνδυασμού «Ο Τόπος της Ζωής μας», με προηγούμενα δελτία Τύπου και στις συνεδριάσεις του δημοτικού συμβουλίου, «κατακεραύνωνε» την πρόεδρο της «Δημωφέλεια», διότι δεν προέβη στην έξωση της εταιρείας «Μαρινόπουλος» από το κατάστημα στο ισόγειο της Δημοτικής Αγοράς και στην έκδοση διαταγής πληρωμής για τα οφειλόμενα ενοίκια!
– Έπρεπε, δηλαδή, η πρόεδρος της «Δημωφέλεια» να κλείσει το κατάστημα και να «μείνουν στο δρόμο» ογδόντα Καβαλιώτες εργαζόμενοι και ακόμα, να προκαλέσει πρόβλημα στην επιχείρηση έναντι των προμηθευτών της.
– Απείλησε, μάλιστα, την πρόεδρο της «Δημωφέλεια», ότι θα βρεθεί υπόλογη για παράβαση καθήκοντος, επειδή δεν έκανε τις νομικές ενέργειες, για τη διασφάλιση των χρημάτων από τα οφειλόμενα ενοίκια, προστατεύοντας το συμφέρον της δημοτικής επιχείρησης, του Δήμου και των δημοτών.
– Σήμερα, καταγγέλλει τη «Δημωφέλεια» και την πρόεδρο της, γιατί έκαναν τις νομικές ενέργειες, για την είσπραξη της αποζημίωσης του 1,5 εκατομμυρίου ευρώ, ποσού πολλαπλάσιου από τις οφειλές του «Μαρινόπουλου» και την προστασία του συμφέροντος της δημοτικής επιχείρησης, του Δήμου και των δημοτών.
– Αν αυτή η στάση δεν είναι πολιτικό θράσος, τότε είμαστε έτοιμοι να ζητήσουμε συγνώμη για τον χαρακτηρισμό και να ανακαλέσουμε.
– Ο πρόεδρος του Ο.Λ.Κ. είχε γράψει, σε δελτίο Τύπου, ότι η πρόεδρος της «Δημωφέλεια» διακατέχεται από «εκδικητικό μένος».
– Στην προκειμένη περίπτωση, ο επικεφαλής του συνδυασμού «Ο Τόπος της Ζωής μας», διακατέχεται από «αντιπολιτευτικό μένος». Και επιπλέον, ο εκπρόσωπος του στο διοικητικό συμβούλιο της «Δημωφέλεια», «κρύφτηκε» όταν συζητήθηκε το θέμα των νομικών ενεργειών για την κατοχύρωση της αποζημίωσης!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ