Διαβάζουμε ότι ο βουλευτής Καβάλας του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργος Παπαφιλίππου, δήλωσε αναφορικά με τον ΤΑΡ. «Έχω μάθει ότι οι αγρότες σταμάτησαν τον αγωγό ΤΑΡ στο Ζυγός. Θα υπάρξει διαβούλευση κι επαφή με τον αρμόδιο υπουργό εντός της εβδομάδος. Θα παρέμβουμε στο μέτρο των δυνατοτήτων μας». Αυτές οι δυο προτάσεις σηκώνουν πολύ ανάλυση κι αυτό θα επιχειρήσουμε κάνοντας συγκεκριμένες ερωτήσεις στον συμπολίτη βουλευτή.

Δεν είναι επιλήψιμο που ένας εκφραστής της λαϊκής βούλησης, ένας βουλευτής «αριστερού» κόμματος, δεν ήταν πρωτοπόρος στις διαμαρτυρίες των αγροτών και μαθαίνει εκ των υστέρων και από άλλους για τις αντιδράσεις τους;;; Που δεν δηλώνει ξεκάθαρα την υποστήριξή του στον αγώνα τους; Θα υπάρξει, λέει διαβούλευση. Η διαβούλευση, ξέρει πολύ καλά ότι γίνεται πριν πέσουν οι υπογραφές. Τότε αγνόησαν τις φωνές τους. Είχαν την ελπίδα ότι δεν θα αντιδράσουν τελικά οι αγρότες.

Τι διαβούλευση πρόκειται να γίνει τώρα, ποιος θα την προκαλέσει και τι καινούργιο θα προτείνει ο υπουργός; Να περάσει ο αγωγός από το βουνό; Και θα το δεχθεί ο ΤΑΡ; Λέει ο βουλευτής, ότι θα παρέμβουν (μάλλον μιλάει και εξ ονόματος των άλλων βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ Καβάλας) στο μέτρο των δυνατοτήτων τους.

Τι είδους παρέμβαση θα κάνουν; Θα παρακαλέσουν τον Υπουργό, ή τη εταιρεία να διορθώσει την όδευση; Και ποιες είναι οι δυνατότητες ενός κυβερνητικού βουλευτή; Μέχρι που φτάνουν; Γιατί ξέρουμε ότι αν ήταν αντιπολιτευόμενου κόμματος, ο Γιώργος και οι σύντροφοί του, θα ανέβαιναν στα κάγκελα. Τώρα;;; Ως κυβερνητικός βουλευτής ξεχνάει ότι είναι βουλευτής πρώτα της Καβάλας και ύστερα του ΣΥΡΙΖΑ.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ