• Είναι ευχάριστο να υπάρχει καλή σχέση μεταξύ των αθλητικών σωματείων και ιδιαίτερα των σωματείων που έχουν έδρα τον ίδιο τόπο. Στο πλαίσιο αυτής της καλής σχέσης, λοιπόν, η διοικούσα επιτροπή της ομάδας ποδοσφαίρου του Αθλητικού Ομίλου «Καβάλα» ευχήθηκε στην Energean Kavala B.C.καλή επιτυχία στο πρωτάθλημα της Α2 εθνικής κατηγορίας. Επίσης, οι διοικήσεις των δύο συλλόγων αντάλλαξαν κάρτες διαρκείας, ώστε οι αθλητές να παρακολουθούν τα παιχνίδια της άλλης ομάδας. Οι ποδοσφαιριστές της Energean Kavala B.C. και οι καλαθοσφαιριστές του Α.Ο.Κ. στη Γ΄ εθνική κατηγορία ποδοσφαίρου.
  • Ευελπιστούμε ότι σύντομα και η διοίκηση της Energean Kavala B.C. θα κάνει μία ανακοίνωση, για να ευχηθεί στην ομάδα ποδοσφαίρου του Α.Ο.Κ. «καλή επιτυχία» στο δύσκολο πρωτάθλημα της Γ΄ εθνικής κατηγορίας.
  • Από κει και πέρα, θεωρούμε ότι η διοικούσα επιτροπή του τμήματος ποδοσφαίρου, αλλά και το διοικητικό συμβούλιο του Ερασιτέχνη Α.Ο.Κ., πρέπει να στηρίξουν περισσότερο το τμήμα καλαθοσφαίρισης του συλλόγου, το οποίο αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Ένωσης Καλαθοσφαιρικών Σωματείων Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης.
  • Είναι λυπηρό, αλλά η πραγματικότητα, ότι στα δύο χρόνια που συμμετέχει στο περιφερειακό πρωτάθλημα, δεν παρακολουθούν τα εντός έδρας παιχνίδια, τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου του Ερασιτέχνη Α.Ο.Κ. Στην πράξη, το τμήμα καλαθοσφαίρισης «τρέχουν» δύο άνθρωποι της Ακαδημίας «Πάνθηρες», στους οποίους δόθηκε μία άτυπη «εξουσιοδότηση», αφού στη διοίκηση του Ερασιτέχνη δεν υπάρχει έφορος καλαθοσφαίρισης!
  • Η κατάσταση πρέπει να ξεκαθαρίσει, διότι, όπως γράψαμε παλιότερα, δεν δείχνει να έχει προοπτική για τον σύλλογο. Δεν αρμόζει στον Α.Ο.Κ., να έχει τμήματα για να υπάρχουν. Όλα τα τμήματα του συλλόγου πρέπει να είναι καλά οργανωμένα και να πρωταγωνιστούν στα αθλήματα που δραστηριοποιούνται. Το τμήμα καλαθοσφαίρισης λειτουργεί υποτυπωδώς σήμερα, διότι δεν δείχνει ενδιαφέρον η διοίκηση του Ερασιτέχνη Α.Ο.Κ. να το αναπτύξει.
  • Δυσκολευόμαστε να δεχτούμε, ότι πριν τη διεξαγωγή των αρχαιρεσιών, για την ανάδειξη νέου διοικητικού συμβουλίου στον Ερασιτέχνη Α.Ο.Κ., δεν βρέθηκε ένας συμπολίτης να αναλάβει τη θέση του εφόρου στο τμήμα καλαθοσφαίρισης. Καλούμε, λοιπόν, τον πρόεδρο του Ερασιτέχνη, Αντώνη Αντωνίου, να αναλάβει προσωπικά την προσπάθεια οργάνωσης του συγκεκριμένου τμήματος, έως ότου βρεθεί ο συμπολίτης, ή οι συμπολίτες, που θα ασχοληθούν με την καλαθοσφαίριση.
  • Τα υπόλοιπα τμήματα έχουν εφόρους και διοικούσες επιτροπές, που κάνουν καλή δουλειά και φέρνουν αποτέλεσμα. Ένας σύλλογος  είναι «οικογένεια» και ο πρόεδρος ο στοργικός «πατέρας». Κάθε στοργικός πατέρας αγαπάει όλα τα παιδιά του, αλλά πρέπει να στηρίζει περισσότερο το πιο αδύναμο. Στη μεγάλη οικογένεια του Α.Ο.Κ., σήμερα, το αδύναμο παιδί είναι το τμήμα καλαθοσφαίρισης. Αναμένουμε, λοιπόν, από τον Αντώνη Αντωνίου τις ενέργειες, ώστε οι φίλαθλοι του Α.Ο.Κ., να αισθάνονται υπερήφανοι και για την ομάδα καλαθοσφαίρισης.

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Πες πες κάτι θα μείνει Κώστα!! Να πεις ότι το τμήμα προϋπήρχε όλα αυτά τα χρόνια και σταδιακά μαραζωσε να το καταλάβω. Μα αυτό ξαναιδρυθηκε πέρυσι, αφότου είχε διαλυθεί το μακρινό 2003 για να συσταθεί η Ένωση. Υποτίθεται ότι ένα καινούριο τμήμα, όπως αυτό του μπάσκετ το προσέχεις περισσότερο μέχρι να βρει τον δρόμο του, τόσο αγωνιστικά, όσο και διοικητικά – οργανωτικά. Δεν το βάζεις στον αυτόματο και το αφήνεις στην τύχη του να βολοδερνει στα χωράφια της ΕΚΑΣΑΜΑΘ. Και να φανταστεί κανείς ότι μιλάμε για το μπάσκετ το δεύτερο δημοφιλέστερο άθλημα μετά το ποδόσφαιρο, όχι για κάνα άθλημα της σειράς.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ