• Είκοσι ημέρες είναι αρκετός χρόνος, για να περιμένει κάποιος απάντηση σε αίτημα, ή πρόταση, που κατέθεσε. Εκτός κι αν το αίτημα απευθύνεται σε φορέα του δημοσίου τομέα. Όπως είναι το Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας. Υποθέτουμε πως το διοικητικό συμβούλιο του Γενικού Νοσοκομείου Καβάλας συνεδριάζει τακτικά. Άρα, το αίτημα που κατέθεσε η Λέσχη Φιλάθλων Καβάλας προς το διοικητικό συμβούλιο του νοσοκομείου, για την πραγματοποίηση χορηγίας στο ογκολογικό τμήμα, θα έπρεπε, λογικά, να συζητηθεί σε μία συνεδρίαση και να απαντηθεί (θετικά, ή αρνητικά).
  • Ο λόγος που δεν υπήρξε ανταπόκριση πρέπει να εξηγηθεί (σ.σ. πιστεύουμε ότι θα γίνει σύντομα) από τον πρόεδρο του Γενικού Νοσοκομείου Καβάλας, Τάσο Καρασαββόγλου. Ωστόσο, αναρωτιόμαστε, γιατί το σχετικό αίτημα κατατέθηκε στις αρχές Οκτωβρίου (εγγράφως), ενώ ο νυχτερινός αγώνας δρόμου Kavala Night City Run 2018 διεξήχθη στις 22 Σεπτεμβρίου 2018;
  • Αφού ο σκοπός της διοργάνωσης ήταν γνωστός, δηλαδή η ενίσχυση κάποιου συλλόγου, ή φορέα, που στηρίζει τα παιδιά με νεοπλασματική ασθένεια, μπορούσε να γίνει η επιλογή και να ανακοινωθεί από τους διοργανωτές, σε μία συνέντευξη Τύπου, πριν τον αγώνα.
  • Το Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας διαθέτει ογκολογικό τμήμα, αλλά δεν γνωρίζουμε εάν αυτό εξυπηρετεί και ανήλικους ασθενείς. Εάν οι διοργανωτές του αγώνα ενημέρωναν τη διοίκηση του νοσοκομείου στις αρχές Σεπτεμβρίου, ίσως να είχε ξεκαθαρίσει το ζήτημα εγκαίρως. Σε περίπτωση άρνησης, θα αναζητούσαν άλλο φορέα, ή σύλλογο, όπως έγινε. Πιθανόν, η διοίκηση του νοσοκομείου Καβάλας να βοηθούσε τους διοργανωτές, προκειμένου να αξιοποιήσουν τα έσοδα από τις συμμετοχές στον αγώνα, προτείνοντας άλλο αποδέκτη της χορηγίας.
  • Θεωρούμε πως το ζήτημα που θα διατεθούν τα έσοδα του αγώνα, θα ήταν καλύτερο να ρυθμιστεί πριν την ημερομηνία διεξαγωγής του, ώστε να γνωρίζουν και οι συμμετέχοντες τον σκοπό για τον οποίο θα τρέξουν. Φέτος σημειώθηκε ρεκόρ συμμετοχών, αλλά ίσως ο σκοπός να κινητοποιούσε περισσότερο κόσμο.
  • Δεν πρέπει να βιαστούν μερικοί να κατηγορήσουν τη διοίκηση του νοσοκομείου Καβάλας. Είμαστε βέβαιοι ότι δεν αγνόησε, σκοπίμως, να απαντήσει στο αίτημα της διοργανώτριας Λέσχης Φιλάθλων Καβάλας. Είμαστε βέβαιοι, επίσης, ότι θα υπάρξει νέα ευκαιρία για συνεργασία μεταξύ της Λέσχης Φιλάθλων Καβάλας και της διοίκησης του νοσοκομείου στο μέλλον. Η σχέση, επομένως, μεταξύ των δύο πλευρών, δεν πρέπει να διαταραχθεί.
  • Δεν χάθηκε ο κόσμος, που τα έσοδα του αγώνα θα διατεθούν σε ένα φορέα εκτός της πόλης και του Νομού Καβάλας φέτος. Η επιλογή που έγινε, το ογκολογικό τμήμα παίδων του νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ της Θεσσαλονίκης, είναι πολύ καλή και η χορηγία θα βοηθήσει ουσιαστικά.
  • Καλούμε τη διοίκηση της Λέσχης Φιλάθλων Καβάλας να επισκεφτεί τον διοικητή του νοσοκομείου Καβάλας και να συνεργαστούν, από τώρα, για τον αγώνα Kavala Night City Run του 2019. Οι ανάγκες στο νοσοκομείο Καβάλας θα υπάρχουν συνέχεια.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ