• Η Τάνια (Ελευθεριάδου) χαρακτήρισε το αναπτυξιακό νομοσχέδιο της κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας κατάπτυστο. Ο χαρακτηρισμός αυτός έγινε της μόδας, μετά την υπογραφή της «συμφωνίας» των Πρεσπών, την οποία τα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας αποκαλούσαν, στις δημόσιες τοποθετήσεις τους, κατάπτυστη.
  • Η Τάνια δήλωσε, ακόμα, ότι θα γίνει «πόλεμος» στη Βουλή, για να μην περάσει το αναπτυξιακό νομοσχέδιο και κάλεσε σε «γενική επιστράτευση» τους εργαζόμενους και τα συνδικάτα.
  • Πολύ φοβάμαι, Τάνια μου, ότι στην πρώτη μεγάλη απεργιακή κινητοποίηση κατά της σημερινής κυβέρνησης, στην οποία θέλει να πρωτοστατήσει ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α.-Προοδευτική Συμμαχία, δεν θα συγκεντρωθεί ούτε το 1/3 του κόσμου που συμμετείχε στα μεγαλειώδη συλλαλητήρια κατά της (κατάπτυστης) «συμφωνίας» των Πρεσπών.
  • Ο καημός της Τάνιας, όμως, στη συνέντευξη Τύπου που έδωσε το πρωί της Δευτέρας 23 Σεπτεμβρίου 2019, στα γραφεία του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Καβάλας, είναι το εργασιακό μέλλον των πελατών της στα Λιπάσματα. Η ερώτηση που δέχτηκε, από εκπρόσωπο Μέσου Ενημέρωσης, δεν ήταν τυχαία.
  • Με τις αλλαγές που προωθεί η Νέα Δημοκρατία, είπε η Τάνια, το αφεντικό των Λιπασμάτων, ο Λαυρέντης Λαυρεντιάδης, θα αποκτήσει την ευχέρεια για περικοπές στους μισθούς και για απολύσεις!
  • Δυστυχώς για τον ΣΥ.ΡΙΖ.Α., την Τάνια και τους πελάτες της, το σχέδιο της οικονομικής εξυγίανσης και της αλλαγής του ιδιοκτησιακού καθεστώτος στα Λιπάσματα, δεν πρόλαβε να υλοποιηθεί. Έτσι, οι εργαζόμενοι που απολύθηκαν και στη συνέχεια επέστρεψαν, με κυβερνητική παρέμβαση του ΣΥ.ΡΙΖ.Α., στο εργοστάσιο, χωρίς να έχουν εργασιακό αντικείμενο, βρίσκονται πάλι σε καθεστώς ανασφάλειας. Εύχομαι η Νέα Δημοκρατία να μη λειτουργήσει εκδικητικά, γιατί το δικαίωμα στην εργασία είναι ιερό και γιατί η κοινωνία της Καβάλας δεν θέλει να περάσει νέα κρίση εσωστρέφειας. Εφιστώ την προσοχή στους κυβερνητικούς βουλευτές, να μη διαταραχθεί η εργασιακή ειρήνη στα Λιπάσματα Καβάλας.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ