Σύμφωνα με τις προβλέψεις των προηγούμενων ημερών, ίσως αυτή την ώρα που διαβάζετε τις γραμμές αυτές, να έχει στρωθεί το χιόνι και στην περιοχή μας και πολύ πιθανόν και στην πόλη της Καβάλας. Θέλουμε βέβαια, να σας συστήσουμε να αποφεύγετε τις μετακινήσεις σας, αλλά και όταν πρέπει οπωσδήποτε να μετακινηθείτε να είστε πολύ προσεχτικοί είτε ως πεζοί, είτε ως οδηγοί αυτοκινήτου, αφού προβλέπονται θερμοκρασίες κάτω του μηδενός, που σημαίνει ότι παντού θα υπάρχει παγετός.

Θέλουμε επίσης να μεταφέρουμε την διαβεβαίωση της Δημάρχου Καβάλας Δήμητρας Τσανάκα, πως ο Δήμος είναι έτοιμος να αντιμετωπίσει τέτοιες έκτακτες καταστάσεις. Τις προηγούμενες μέρες που έπεσε λίγο χιόνι, πράγματι ο Δήμος, έκανε καθαρισμό των δρόμων από το χιόνι για την άνετη πρόσβαση σε όλη την πόλη. Βέβαια, γκρίνιες πάλι είχαμε, δεδομένου ότι κάποιοι πιστεύουν πως το συνεργείο του Δήμου θα είναι σε επιφυλακή έξω από το σπίτι τους για να καθαρίσει το χιόνι ευθύς μόλις πέσει. Πρωί πρωί, διαβάσαμε διαμαρτυρία με χοντράδες, επειδή δεν είχε καθαρίσει ακόμη τον δρόμο στον Άγιο Λουκά.

Το λογικό είναι, και πρέπει να το καταλάβουν οι στριμμένοι συμπολίτες μας, ότι πρώτα πρέπει να καθαριστούν οι δρόμοι στο κέντρο της πόλης και οι δρόμοι προς το Νοσοκομείο, τις εισόδους και εξόδους της πόλης και μετά, σταδιακά, να καθαριστούν και οι υπόλοιποι δρόμοι. Όσα συνεργεία κι αν έχει ο Δήμος στο δρόμο, γίνεται κατανοητό, πως δεν μπορούν ταυτόχρονα να καθαρίσουν όλους τους δρόμους της Καβάλας και των χωριών του Δήμου. Με λίγη υπομονή και κατανόηση, δεν θα υπάρξουν προβλήματα…

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ