• Τη σύσταση ειδικής διαπαραταξιακής επιτροπής ζητάει ο Maks, για να διερευνηθεί το σκάνδαλο στους βιολογικούς σταθμούς επεξεργασίας λυμάτων και στη Δ.Ε.Υ.Α.Κ. Διέρρευσαν, λέει, λύματα στη θάλασσα και στα αρδευτικά κανάλια και πρέπει να αποδοθεί η ευθύνη. Κυρίως η πολιτική ευθύνη, που βαρύνει τη δημοτική αρχή.
  • Εγώ προτείνω, Makis, να συσταθεί αμέσως και διακομματική επιτροπή, ώστε να διερευνήσει το σκάνδαλο και η Βουλή των Ελλήνων. Για να μη πω, καρντάσι, ότι ο Προκόπης Παυλόπουλος οφείλει να συγκαλέσει το συμβούλιο αρχηγών των κομμάτων, διότι πρόκειται για ζήτημα υψίστης εθνικής σημασίας!
  • Πάντως, σε ενημερώνω ότι, με τις ανακοινώσεις που βγάζεις, με τη συχνότητα πολυβόλου, δεν κάνεις κακό στη δήμαρχο και στη δημοτική αρχή, αλλά μόνο στο Δήμο Καβάλας. Επειδή είμαι βέβαιος, ότι στη θέση της Δήμητρας θα αντιδρούσες και μάλιστα δυναμικά, σου λέω, μόνο, ότι κάνει κάποιος, καλό και κακό, είναι πολύ πιθανό να το βρει μπροστά του.
  • Μετά την οικονομική εξαθλίωση των μνημονίων, καρντάσια, οδεύουμε και προς την εθνική ταπείνωση. Οι Έλληνες έχουμε καταντήσει οικονομικά εξαθλιωμένοι και εθνικά ταπεινωμένοι. Πολλοί αναρωτιόντουσαν τι θα επακολουθήσει όταν τελειώσουν τα μνημόνια. Οι δυσάρεστες εκπλήξεις, λοιπόν, συνεχίζονται. Το «Σκοπιανό» είναι, άραγε, το «κερασάκι», ή μας επιφυλάσσουν κι άλλα κακά μαντάτα;
  • Πάνω που έσκασε ένα χαμόγελο στα χείλη, για την έξοδο της χώρας από τα μνημόνια, το καλοκαίρι του 2018, το χαμόγελο αυτό «πάγωσε» με το θέμα της ονομασίας των Σκοπίων. Ποιος μας έχει «φτύσει» καρντάσια και δεν μπορούμε να χαρούμε λίγο;
  • Φταίει η Ιωσηφίδου, που δεν έκανε διάβημα και διπλωματικό επεισόδιο στην Κωνσταντινούπολη, όταν είδε το τουριστικό περίπτερο της «Δημοκρατίας της Μακεδονίας». Θα της έλεγε, τότε, ο Κοτζιάς: «Μην ανησυχείς Αναστασία μου, η ελληνική κυβέρνηση δρομολόγησε την επίλυση του ζητήματος της ονομασίας του γειτονικού κράτους. Σύντομα, θα συμμετέχει παντού με τη νέα ονομασία, που θα είναι διεθνώς κατοχυρωμένη και με την έγκριση της Ελλάδας»!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ