Δύο νίκες σημείωσαν στο πανελλήνιο πρωτάθλημα προεπιλογής εθνικών ομάδων, οι ομάδες Κ14 και Κ16 της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων (Ε.Π.Σ.) Καβάλας, που υποδέχτηκαν, την Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2023, τις αντίστοιχες της Ε.Π.Σ. Θράκης στο «ενωσιακό» γήπεδο Καβάλας, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής ημέρας του πρωταθλήματος.

Η ομάδα Κ14 νίκησε με σκορ 2-1, με τέρματα που σημείωσαν: ο Καραμανίδης στο 22ο λεπτό και ο Γκιαούρης στο 66ο λεπτό του παιχνιδιού. Η ομάδα της Ε.Π.Σ. Θράκης ισοφάρισε 1-1 με τον Μακρίδη στο 30ο λεπτό. Πλέον, όλες οι ομάδες του ομίλου έχουν από τρεις βαθμούς και η συνέχεια θα έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

Η ομάδα Κ16, έπειτα από ένα συναρπαστικό παιχνίδι, με εναλλαγές συναισθημάτων και διακύμανση στο σκορ, νίκησε με σκορ 4-3 και παρέμεινε στην πρώτη θέση της βαθμολογίας του ομίλου. Η ομάδα της Ε.Π.Σ. Θράκης προηγήθηκε με τέρμα του Κωνστανταράκη στο 19ο λεπτό, η Ε.Π.Σ. Καβάλας ισοφάρισε με τον Προβατίδη στο 20ο λεπτό και στο 29ο λεπτό έκανε το 2-1 με τον Ανανιάδη. Στο 37ο λεπτό, η Ε.Π.Σ. Θράκης ισοφάρισε με τον Καρά Αχμέτ. Η Ε.Π.Σ. Καβάλας μπήκε δυνατά στο β΄ ημίχρονο και με τέρματα των: Αποστολακάκη στο 48ο λεπτό και Ανανιάδη στο 61ο λεπτό, προηγήθηκε 4-2. Η Ε.Π.Σ. Θράκης μείωσε 4-3 με τον Κωνστανταράκη στο 76ο λεπτό.

Για την 3η αγωνιστική ημέρα του πρωταθλήματος (Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2023), οι ομάδες της Ε.Π.Σ. Καβάλας θα παίξουν στην Ξάνθη.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ