(Φωτο Φραγκίσκος Σοφτάς)

Ήταν τελείως απαράδεκτο αυτό που έκαναν οι γνωστοί «ομπρελάκηδες» στις παραλίες της Νέας Περάμου και της Νέας Ηρακλείτσας, κυρίως κάτοικοι παραθαλάσσιων κατοικιών. Θεώρησαν ότι είχαν το δικαίωμα να κάνουν ιδιοκτησία τους ένα μέρος της παραλίας, όπου να έχουν πακτωμένη στην άμμο, ομπρέλα, ή ακόμη και κιόσκι, τις οποίες θα χρησιμοποιούσαν μόνο αυτοί για να κάνουν τα μπάνια τους, αποκλείοντας όμως άλλους να χρησιμοποιήσουν την ακτή για να στρώσουν μια πετσέτα ή για να τοποθετήσουν τη δική τους φορητή ομπρέλα. Και δεν μιλάμε για μια δυο περιπτώσεις.

Κάποιος όπως φαίνεται έκανε την αρχή και το σχέδιο άρεσε σε όλους τους γείτονες. Έτσι, έφτασαν να έχουν πακτωμένες ομπρέλες, στις οποίες αλυσσόδεναν πλαστικές καρέκλες και τραπέζια, σχεδόν σε απόσταση ακόμη και δυο μέτρων η μια από την άλλη. Όταν το κακό παράγινε, κάποιοι κάτοικοι κατήγγελαν αυτή την παρανομία στον Δήμο, ο οποίος από προχθές άρχισε να καθαρίζει τις ακτές και να απομακρύνει όλον αυτόν τον τσαντιρομαχαλά. Θέλουμε να συγχαρούμε τον Δήμο Παγγαίου, και ειδικότερα τον Δήμαρχο Φίλιππο Αναστασιάδη, και τους Αντιδημάρχους Χρήστο Μποσμπότη και Πάρη Γρηγοριάδη, οι οποίοι αγνόησαν τις πιέσεις και το τυχόν πολιτικό κόστος κάνοντας αυτήν την εκκαθάριση.

Τελικά, όμως, νομίζουμε ότι η επιβράβευση τέτοιων ενεργειών, θα πυκνώσει τους υποστηριχτές της διοίκησης του Δήμου και θα βγουν κερδισμένοι. Χρειαζόμαστε δημάρχους, που να μην διστάζουν καθόλου να φέρουν την νομιμότητα στον τόπο τους, και να μην κάνουν το χατίρι κανενός δημότη που παρανομεί. Εκλέχτηκαν για να φροντίζουν για το καλό του συνόλου των δημοτών τους…

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ