Είναι πάρα πολύ καλή η ιδέα του Δημάρχου Θάσου Κώστα Χατζηεμμανουήλ, το παλιό αεροδρόμιο που αποκαλύφθηκε στον Πρίνο, καθαρίστηκε και θα χρησιμοποιηθεί αύριο στον γιορτασμό της επετείου από τη χρήση του στον Α’ Παγκόσμιο Πόλεμο, να χρησιμοποιηθεί στο εξής για την εξυπηρέτηση μικρών αεροσκαφών.

Δεν γνωρίζουμε τον τρόπο με τον οποίο μπορεί να λειτουργήσει, αλλά αυτό είναι κάτι που θα το βρει ο Δήμος και οι δικηγόροι του. Ωστόσο, πρέπει να σημειώσουμε, ότι η λειτουργία του αεροδρομίου αυτού καθόλου δεν θα είναι ανταγωνιστική  στο αεροδρόμιο Μέγας Αλέξανδρος, αν σκεφτεί κάποιος κάτι τέτοιο, δεδομένου ότι και στην Αθήνα υπάρχουν μικρά αεροδρόμια που εξυπηρετούν και φιλοξενούν μικρά αεροσκάφη, όπως αυτό του Μαραθώνα.

Αντίθετα νομίζουμε, ότι θα ενισχύσει αυτό το τμήμα του τουρισμού, αφού θα μπορούν πολλοί ιδιοκτήτες τέτοιων μικρών αεροσκαφών απ’ όλο τον κόσμο, να έρχονται ευκολότερα στο νησί μας, δεδομένου ότι όλοι αυτοί είναι άνθρωποι υψηλού εισοδήματος. Σίγουρα, εφ’ όσον μπορέσει να λειτουργήσει, μόνο καλό θα κάνει στον τόπο αυτόν. Με την ευκαιρία, θα μπορούσε ο Δήμος να αρχίσει να σκέφτεται και για την ύπαρξη ενός ελικοδρομίου, αλλά και για την λειτουργία ενός σταθμού υδροπλάνων.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ