Μικτές ομάδες Ε.Π.Σ. Καβάλας: Η Κ14 δεν έχει πιθανότητες να συνεχίσει στην β΄ φάση του πανελλήνιου πρωταθλήματος, η Κ16 παρέμεινε αήττητη στον όμιλο της

0

Την Τετάρτη 8 Μαρτίου 2023, οι μικτές ομάδες Κ16 και Κ14 της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων (Ε.Π.Σ.) Καβάλας, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής ημέρας του πανελλήνιου πρωταθλήματος προεπιλογής εθνικών ομάδων, υποδέχτηκαν τις αντίστοιχες ομάδες της Ε.Π.Σ. Έβρου.

Στο πρώτο παιχνίδι, χρονικά, η ομάδα Κ14 της Ε.Π.Σ. Καβάλας ηττήθηκε από την αντίστοιχη της Ε.Π.Σ. Έβρου με σκορ 3-1. Έτσι, δεν αξιοποίησε την ευκαιρία να βρεθεί στην 2η θέση της βαθμολογίας και να διεκδικήσει, με αξιώσεις, την πρόκριση στην επόμενη φάση του πρωταθλήματος. Η ομάδα της Ε.Π.Σ. Έβρου προηγήθηκε στο σκορ με 2-0 και η Ε.Π.Σ. Καβάλας μείωσε, με τέρμα που σημείωσε ο Τσέτος, σε 2-1 στο 60ο λεπτό. Η Ε.Π.Σ. Έβρου σκόραρε και τρίτο τέρμα στο 75ο λεπτό, για να «σφραγίσει» την νίκη.

Στο δεύτερο παιχνίδι, η ομάδα Κ16 της Ε.Π.Σ. Καβάλας αναδείχτηκε ισόπαλη με σκορ 1-1 με την ομάδα της Ε.Π.Σ. Έβρου. Η φιλοξενούμενη ομάδα προηγήθηκε 1-0 στο 20ο λεπτό και η ομάδα της Ε.Π.Σ. Καβάλας ισοφάρισε 1-1 στο 73ο λεπτό με σκόρερ τον Προβατίδη. Η Ε.Π.Σ. Καβάλας παρέμεινε στην 1η θέση της βαθμολογίας του ομίλου και ατενίζει με αισιοδοξία την συνέχεια του πρωταθλήματος. Οι επόμενοι αγώνες για τις μικτές ομάδες της Ε.Π.Σ. Καβάλας, είναι απέναντι στις ομάδες της Ε.Π.Σ. Θράκης, στην Κομοτηνή στις 15 Μαρτίου 2023.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ