Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε, η εκδήλωση που με μεράκι, κέφι και αγάπη, διοργάνωσαν τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου του Φυσιολατρικού Ομίλου Καβάλας (Φ.Ο.Κ.) την Κυριακή 25 Νοεμβρίου 2018. Το δελτίο Τύπου αναφέρει τα εξής: «Στο φιλόξενο και όμορφο χώρο του εντευκτηρίου του Ομίλου, με τη συντροφιά του τζακιού, ο ηθοποιός, Ιορδάνης Καλαϊτζίδης, γνωστός Jordan, παρουσίασε με το δικό του ευρηματικό, διαδραστικό τρόπο, το παραμύθι του Σίλβερσταϊν, «Το δέντρο που έδινε». Τα παιδιά παρακολούθησαν με πολύ ενδιαφέρον τη συγκινητική ιστορία και συμμετείχαν με χαρά στα παιδαγωγικά παιχνίδια που επινόησε και δίδαξε ο ίδιος. Στο τέλος, μοιράστηκαν μπλοκ ζωγραφικής για την ανακύκλωση και μπογιές, καθώς και κεράσματα που ήταν προσφορά του Δήμου Καβάλας.

Ευχαριστούμε τον Δήμο Καβάλας για την προσφορά του, την πρόεδρο της Ένωσης Γονέων σχολείων Δήμου Καβάλας, Μαριάννα Δρόσου, που στηρίζει τις εκδηλώσεις του Ομίλου και φροντίζει να ενημερώνει τους γονείς μέσω των συλλόγων γονέων, τους διευθυντές των σχολείων που μας στήριξαν και φυσικά τους γονείς, που επέλεξαν να φέρουν τα παιδιά τους στον πανέμορφο χώρο μας, μέσα στο περιαστικό δάσος. Ευχαριστούμε, επίσης, τον Ιορδάνη Καλαϊτζίδη, για την άψογη συνεργασία.

Οι επόμενες δράσεις είναι: ημερήσια εκδρομή, την Κυριακή 2 Δεκεμβρίου 2018, στην Παλιά Καβάλα, Κορυφές, Λημνιά, Βουνοχώρι και στις 16 Δεκεμβρίου 2018 συνάντηση των μελών και φίλων στο εντευκτήριο, για πεζοπορία, φασολάδα και χορό!!! Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν στο τηλ.: 2510228118 τις ώρες 10:30-13:00».

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ