-«Η Π.Α.Ε. Α.Ο. «Καβάλα» καλεί όλους τους Καβαλιώτες, να γίνουν κομμάτι της σύγχρονης ιστορίας του συλλόγου». Έτσι αρχίζει το κάλεσμα που απευθύνει η διοίκηση της Ποδοσφαιρικής Ανώνυμης Εταιρείας «Αθλητικός Όμιλος «Καβάλα» 2024» προς τους Καβαλιώτες και όχι μόνο προς τους φιλάθλους της ομάδας ποδοσφαίρου, προκειμένου να αγοράσουν μετοχές και να ενισχύσουν οικονομικά, με τον τρόπο αυτό, την προσπάθεια που θα κάνει η ομάδα στο πρωτάθλημα της Super League 2.

-Ο Αθλητικός Όμιλος «Καβάλα», εκτός από το ποδόσφαιρο, διαθέτει και άλλα τμήματα, τα οποία έχουν αυξημένες ανάγκες. Διαθέτει τμήματα στίβου, πετοσφαίρισης, καλαθοσφαίρισης, ποδηλασίας, πολεμικών τεχνών (καράτε) και ράγκμπι, στα οποία αθλούνται πολλοί αθλητές και πολλές αθλήτριες. Είναι το μεγαλύτερο πολυαθλητικό σωματείο στον Νομό Καβάλας.

-Τα τελευταία πέντε, τουλάχιστον, χρόνια, δεν είδα να γίνεται ένα κάλεσμα από την διοίκηση του Ερασιτέχνη για να εγγραφούν νέα μέλη στον σύλλογο. Οι ανακοινώσεις αφορούν πάντα την ενίσχυση της ομάδας ποδοσφαίρου, με κάρτες διαρκείας, χορηγίες και μετοχές. Γι’ αυτό και το σωματείο έχει μικρό (και αδιευκρίνιστο) αριθμό μελών, τα οποία δεν μπορούν να κινητοποιήσουν την τοπική κοινωνία.

-Εάν ο Ερασιτέχνης Α.Ο.Κ. είχε 5.000 μέλη, για παράδειγμα, είμαι βέβαιος ότι θα αγόραζαν μετοχές της Π.Α.Ε. τουλάχιστον τα 3.000 από αυτά. Με μία απλή μαθηματική πράξη (πολλαπλασιασμό), αν τα 3.000 μέλη αγόραζαν από μία μετοχή με τιμή 30 ευρώ, θα συγκεντρωνόταν το ποσό των 90.000 ευρώ! Θα ήταν μία σημαντική στήριξη για το ταμείο της Π.Α.Ε. το ποσό αυτό. Αυτά τα χρήματα, δυστυχώς, δεν θα συγκεντρωθούν από τους μικρομετόχους. Και έτσι, θα συνεισφέρουν περισσότερα οι επιχειρηματίες που ανέλαβαν την διοικητική ευθύνη της εταιρείας.

-Οι διοικούντες τον Ερασιτέχνη και την Π.Α.Ε., πρέπει να αξιοποιήσουν την συμμετοχή της ομάδας ποδοσφαίρου στο πρωτάθλημα της Super League 2, ώστε να διευρύνουν την βάση του σωματείου, με εγγραφή νέων μελών στον Ερασιτέχνη. Η αγορά μιας μετοχής της Π.Α.Ε. κοστίζει 30 ευρώ. Και η ετήσια συνδρομή μέλους στον Ερασιτέχνη είναι 20 ευρώ. Με 50 ευρώ, μπορεί κάποιος να γίνει μέτοχος και μέλος του Α.Ο.Κ., δηλαδή κομμάτι της σύγχρονης ιστορίας του συλλόγου!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ