Σύμφωνα με δηλώσεις του Διοικητή του Νοσοκομείου Καβάλας, Τάσου Καρασαββόγλου, από την 1η Απριλίου, θα τηρείται λίστα χειρουργείου, με πίνακες χειρουργείων που θα αναρτώνται με κωδικούς που θα ανταποκρίνονται στους ασθενείς που πρόκειται να χειρουργηθούν και θα τους γνωρίζουν μόνο οι ίδιοι οι ασθενείς και οι χειρουργοί. Θα γίνεται έτσι έλεγχος του χρόνου που προγραμματίστηκε το χειρουργείο.

Ωστόσο, θα εξαιρούνται της λίστας τα επείγοντα περιστατικά. Μακάρι να βρεθεί, λέμε εμείς, ένας αντικειμενικός τρόπος ελέγχου των χειρουργείων, αλλά διατηρούμε τις επιφυλάξεις μας. Παρά τις καλές προθέσεις της διοίκησης του Νοσοκομείου, φοβόμαστε, ότι σταδιακά, λόγω της κουτοπονηριάς όλων μας, θα βρεθούν τρύπες για να παραβιάζεται η σειρά των χειρουργείων.

Ξεκινώντας από την εξαίρεση, εκτός λίστας, των επειγόντων περιστατικών, μπορούν εύκολα, (αν δεν γίνεται σχετικός έλεγχος και από τη Διοίκηση) να βαφτίζονται επείγοντα τα περιστατικά των «δικών» μας και να προηγούνται των άλλων. Νομίζουμε, ότι πάντα υπήρχε τέτοια λίστα, στα Νοσοκομεία, αλλά η δυνατότητα εξαίρεσης των επειγόντων περιστατικών, άφηνε παραθυράκι για τέτοιες παρασπονδίες. Γι’ αυτό και έχουμε τις επιφυλάξεις μας, για την επιτυχία του εγχειρήματος… Μακάρι να πετύχει!!!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ